Bütçe
50.000 TL
Makaleler
1
CS2 oynamak ve 3 boyutlu/müzik renderı almak için ekran kartı alacağım. Elimdeki RX 9060 XT var. Memnunum ama birtakım driver problemleri yaşadım ve render konusunda AMD çok iyi işler çıkarmıyor. Ne önerirsiniz? Aklımda Palit'in 5070 Ti'ı var. 9700X ve B650M-R ile kullanacağım.

@LH44

Son düzenleme:
CS2 oynamak ve 3 boyutlu/müzik renderı almak için ekran kartı alacağım. Elimdeki RX 9060 XT'den memnunum ama birtakım driver problemleri yaşadım ve render konusunda AMD çok iyi işler çıkarmıyor. Ne önerirsiniz? Aklımda Palit'in 5070 Ti'ı var. 9700X ve B650M-R ile kullanacağım.

@LH44

Bu kart CS2'de stabil sürücü ve iyi performans verir, render işlerinde NVIDIA'nın CUDA/OptiX avantajı AMD'ye göre daha iyi sonuç alırsın RX 9060 XT'den sonra bu geçiş senin için daha sorunsuz ve güçlü olur.

Soğutması kötü bir tek onu biliyorum.
En büyük sorun burası zaten. :)
S=slim model. Soğutma bloğu ince, İNNO3D'den daha sesli ve daha sıcak çalışan bir model.
Şu ekran kartı bir tek banamı çirkin geliyor bilmiyorum
Bence de pek yakışıklı değil. İNNO3D eskiden "GeForce RTX" yazısına ufak bir aydınlatma koyardı, kart şık dururdu. Onu bu seride yapmamışlar, yakışıklı bir kart almak için minimum 50 bin bandına çıkmak gerekiyor maalesef.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta segment bir model, eğer yakışıklı bir kart almak isteseydim bunu alırdım, Galax'ın en tepe modeli:

Fakat Galax 5000 serisinde çok başarılı değil, 4000 serisi Hof inanılmaz derece sağlamdı fakat bu seride göremiyoruz. Fiyat avantajı da yok artık.

Şu ekran kartı bir tek banamı çirkin geliyor bilmiyorum 😀. Ne farkı var GamingPro-S ile? Soğutması kötü bir tek onu biliyorum.
VC yok en basitinden. Soğutma bloğu küçük ve ince. Ek olarak sadece 4 ısı borusu mevcut.
Uzun lafın kısası alınmaması için tonla sebep var.

50.000 TL'ye kadar en mantıklı kart İnno3d 3X OC.

Zotac'a şahsen güvenemiyorum artık. Kendi tasarım hataları sebebiyle 5090'ı yaktılar. Üstelik tepe bir seride.
Ek olarak soğutma performansı da pek iç açıcı değil.