Renkleri ayarlanıyor, fakat son bir kurşun daha atıyorum ortaya:O renkleri ayarlayabiliyorsak şimdi sipariş vereceğim.
Galax'tan daha ucuz ve soğutması biraz daha iyi.
Renkleri ayarlanıyor, fakat son bir kurşun daha atıyorum ortaya:O renkleri ayarlayabiliyorsak şimdi sipariş vereceğim.
Galax daha hoşuma gitti ama soğutması biraz daha iyi olması kafamı karıştırdı. Siz olsanız hangisini alırsınız?Renkleri ayarlanıyor, fakat son bir kurşun daha atıyorum ortaya:
Galax'tan daha ucuz ve soğutması biraz daha iyi.
Ben bile arada kalırdım açıkçası.Galax daha hoşuma gitti ama soğutması biraz daha iyi olması kafamı karıştırdı. Siz olsanız hangisini alırsınız?
Ben Gaming Trio alırdım.Galax daha hoşuma gitti ama soğutması biraz daha iyi olması kafamı karıştırdı. Siz olsanız hangisini alırsınız?
Tepe modelde MSİ iyidir ya, özellikle Gaming Trio serisiyse.
Rica ederim. MSİ tepe model ekran kartlarında üzmez kolay kolay.Videolarına baktım şimdi güzel gözüküyor MSI. Laptopları yüzünden travmam var MSI'ya karşı ama bakalım memnun kalacak mıyım? Teşekkürler.
Trio'dan memnun kalırsınız. Şansınıza CW sorunu olabilir anca.Videolarına baktım şimdi güzel gözüküyor MSI. Laptopları yüzünden travmam var MSI'ya karşı ama bakalım memnun kalacak mıyım? Teşekkürler.
Evet, fakat tepe modele çıktıkça bu ihtimalde düşüyor. Biliyorum çok tepe model dedim.