talongod
Üstün
Clevo kasa kullanıyor Gigabyte alınmaz. Lenovo, HP, Erazer, Monster, Excalibur gibi markalardan şimdilik uzak durmak gerek. GameGaraj X5t gayet iyi, bütçen çıkıyorsa 32 GB RAM olanını almanı tavsiye ederim.
Bu bütçede 85W'la dalga konusu olursunuz bence.
O 40XX serisinde degil miydi? 50XX serisinde ayni hatayi yapmamislardir herhalde.Anakartı yanıyor tabii ki. Yeni çıktığı için duymamanız normal kayda değer bir bilgi ya da duyuru yok. Şahsen ben önermiyorum hala LOQ. Ama ne zaman tamam anakartlar artık yanmıyor denir o zaman önermeye başlarım.
Kurtarmaz. Bu butcede 90W olmali minimum.51k'ya 5060 modeli var mış o nasıl peki? Yani o da 85 ama 5060 sonuçta kurtarır mı?
O 40xx serisinde degil miydi? 50xx serisinde ayni hatayi yapmamislardir herhalde.
Geçen hafta 47k'ydı beklerim herhalde inmesini. 4060'la 5050 arasında da çok fark yokmuş DLSS 4'ü bırakıp 4060 + daha iyi işlemcili model de alınabilir mi?Clevo kasa kullanıyor Gigabyte alınmaz. Lenovo, HP, Erazer, Monster, Excalibur gibi markalardan şimdilik uzak durmak gerek. GameGaraj X5t gayet iyi, bütçen çıkıyorsa 32 GB RAM olanını almanı tavsiye ederim.
Bence bu kumarı oynamaya gerek yok. Resmi ya da kayda değer bir açıklama bekliyoruz bizde. Açıkçası mutlu oluruz anakart yanma sorunu giderilmişse çünkü alınacak 2-3 marka kaldı artıkO 40XX serisinde degil miydi? 50XX serisinde ayni hatayi yapmamislardir herhalde.
Aslinda bu serideki LOQ'larin Avrupa pazarindan mi yoksa Asya pazarindan mi ithal edildigini bilsek iyi olacak. Asya ise ikinci Hindistan vakasi olabilir. Bilgin var mi bu konu hakkinda?HP hakkında da aynı şeyi düşünüyorduk, bir şeyi düzeltip diğerini batırdılar. 45-50k az para değil. Alan insanların da uzun süreler kullandığını var sayarsak kronik ile adı geçmemiş bir marka daha iyi.
Geçen hafta 47k'ydı beklerim herhalde inmesini. 4060'la 5050 arasında da çok fark yokmuş DLSS 4'ü bırakıp 4060 + daha iyi işlemcili model de alınabilir mi?
I5 13500HX gayet iyi bir işlemci. Kullanım senaryosuna göre değişir.Geçen hafta 47k'ydı beklerim herhalde inmesini. 4060'la 5050 arasında da çok fark yokmuş DLSS 4'ü bırakıp 4060 + daha iyi işlemcili model de alınabilir mi?
O markalar: GG, Acer ve Asus sanirim. Bir de bazi MSI modelleri. Fakat ben GG almazdim kendime.Bence bu kumarı oynamaya gerek yok. Resmi ya da kayda değer bir açıklama bekliyoruz bizde. Açıkçası mutlu oluruz anakart yanma sorunu giderilmişse çünkü alınacak 2-3 marka kaldı artık![]()