Bütçe
50.000 TL

Neko

Başarılı
Yer
İstanbul
Selamlar.

Yaşadığım bölgede kullanmak için bisiklet arıyorum. Genelde arabayla gidiyorum gideceğim yerlere fakat bazen müsait olmuyor, o zamanlarda kullanabileceğim bir şeye ihtiyacım var.

Beklentilerim ise şöyle:
  • Katlanabilir.
  • Kalın lastik.
  • Güçlü bir motor.
  • İyi menzile sahip bir batarya.
  • Hidrolik fren sistemi.
  • Ön ve arka süspansiyon.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ben bunu buldum ama bataryası kötü diyorlar.

Son düzenleme:
Selamlar.

Yaşadığım bölgede kullanmak için bisiklet arıyorum. Genelde arabayla gidiyorum gideceğim yerlere fakat bazen müsait olmuyor, o zamanlarda kullanabileceğim bir şeye ihtiyacım var.

Beklentilerim ise şöyle:
  • Katlanabilir.
  • Kalın lastik.
  • Güçlü bir motor.
  • İyi menzile sahip bir batarya.
  • Hidrolik fren sistemi.
  • Ön ve arka süspansiyon.
Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Ben bunu buldum ama bataryası kötü diyorlar.

Selam,

Kendisi yakın arkadaşım olur, ulaşın kendisine Sinan yönlendirdi deyin, yardımcı olurlar size. :giggle:
Birkaç model var istediğiniz bütçede ve daha çok bilgi sahibi bisiklet konusunda.

Diğer forumda az buçuk bi şeyler yazmıştım sanki. Buradakini yeni gördüm.
Bugün; aldığım Robusto Premium ile şehir içinde AVM'ye git gel yaptım. Pedal çevirerek genelde 3. seviyede kullandım bu da 25-30 kmh hızlarına tekabül ediyor. Arada bi 5. seviyede 40 kmh üzerinde de kullandım ama 35 kmh'den sonra bisikletin vites oranları yetmiyor. Pedali baya hızlı çevirmek gerekiyor pedal desteği verebilmek için yoksa sırf elektrikle gidiyor yüksek hızda. Keşke 2x6 vites olsaymış dedirtiyor. Alt geçitten geçerken 50 kmh ulaştım. 13 km yapmışım 2 diş şarj azaldı. Kilom 60. Bunu da göz önünde bulundurun. Toplam 5 diş var. 30 km gider bu şekilde. Sizin attığınız modelde de aynı batarya var sanırım. Yani aynı menzil olarak düşünebilirsiniz. Hidrolik fren olması ve arka süspansiyon olması konfor açısından daha iyi olacaktır. Benimki mekanik disk olduğu için fren mesafesi uzun. Şu an beni rahatsız eden en büyük şey sürekli gıcırdıyor her yeri bisikletin. Bu sesler geçmezse bi WD 40 ile yağlayacağım hareketli yerlerini. Seleyi de pek beğenemedim öne kayıyorum biraz. Boyum uzun olduğu için bisiklete tam uymuyorum sanırım. Bir de bu modelin batarya kısmı farklı. Benimkinde bataryayı çıkarmak için sele borusunu gevşetme mandalını açmak gerekiyor yoksa çıkmıyor onu düşünememişler tasarlarken... O bakımdan daha iyi geldi gözüme sizin attığınız model.

Kısacası günlük 20 25 km maksimum 30 km yol gidecekseniz alınır bence. Uzun boylular için pek konforlu değil gibi veya ben yol bisikletinin oturuş pozisyonuna baya alışmışım ondan bana çok garip geldi bu koltukta oturur gibi oturma şekli.

Diğer forumda az buçuk bir şeyler yazmıştım sanki. Buradakini yeni gördüm.
Bugün; aldığım robusto premium ile şehir içinde AVM'ye git gel yaptım. Pedal çevirerek genelde 3. seviyede kullandım bu da 25-30 kmh hızlarına tekabül ediyor. Arada bir 5. seviyede 40 kmh üzerinde de kullandım ama 35 Kmh'den sonra bisikletin vites oranları yetmiyor. Pedali bayağı hızlı çevirmek gerekiyor pedal desteği verebilmek için yoksa sırf elektrikle gidiyor yüksek hızda. Keşke 2x6 vites olsaymış dedirtiyor. Alt geçitten geçerken 50 kmh ulaştım. 13 km yapmışım 2 diş şarj azaldı. Kilom 60. bunu da göz önünde bulundurun. Toplam 5 diş var. 30 km gider bu şekilde. Sizin attığınız modelde de aynı batarya var sanırım. Yani aynı menzil olarak düşünebilirsiniz. Hidrolik fren olması ve arka süspansiyon olması konfor açısından daha iyi olacaktır. Benimki mekanik disk olduğu için fren mesafesi uzun. Şu an beni rahatsız eden en büyük şey sürekli gıcırdıyor her yeri bisikletin. Bu sesler geçmezse bir WD 40 ile yağlayacağım hareketli yerlerini. Seleyi de pek beğenemedim öne kayıyorum biraz. Boyum uzun olduğu için bisiklete tam uymuyorum sanırım. Bir de bu modelin batarya kısmı farklı. Benimkinde bataryayı çıkarmak için sele borusunu gevşetme mandalını açmak gerekiyor yoksa çıkmıyor onu düşünememişler tasarlarken... O bakımdan daha iyi geldi gözüme sizin attığınız model.

Kısacası günlük 20 25 km maksimum 30 km yol gidecekseniz alınır bence. Uzun boylular için pek konforlu değil gibi veya ben yol bisikletinin oturuş pozisyonuna bayağı alışmışım ondan bana çok garip geldi bu koltukta oturur gibi oturma şekli.

Hocam peki 25km hız sınırı kaldırılabiliyor mu? Ayrıca bataryası sökülüp evde şarj edilebiliuor mu ürürnün?

Hocam peki 25km hız sınırı kaldırılabiliyor mu? Ayrıca bataryası sökülüp evde şarj edilebiliuor mu ürürnün?
Hız sınırı yok benim modelde. Onu yasal olarak ehliyet sigorta gerektirmesin diye bilgilerine öyle yazıyorlar. Bazı modellerde var sanırım ondan emin değilim ama benim aldığım modelde yok yani direkt. Yanında kodlama anahtarı da geliyor sanırım bu tür sınırlamalar vs. varsa diye ayarlara erişebilmek için.
Batarya sökülüyor zaten yazdım ya. Evde şarj ediyorum ben de bataryasını.

Hız sınırı yok benim modelde. Onu yasal olarak ehliyet sigorta gerektirmesin diye bilgilerine öyle yazıyorlar. Bazı modellerde var sanırım ondan emin değilim ama benim aldığım modelde yok yani direkt. Yanında kodlama anahtarı da geliyor sanırım bu tür sınırlamalar vs. varsa diye ayarlara erişebilmek için.
Batarya sökülüyor zaten yazdım ya. Evde şarj ediyorum ben de bataryasını.

Buradan mı satın aldınız ürünü?