Bütçe
50.000 TL

QetLuin

Başarılı
Elektrikli bisiklet alacağım ya da Volta tarzı bir şey kardeşime alacağız ama ben de spora gitmek için kullanacağım. RKS'lere baktım, pek anlamam. O yüzden sorayım dedim. Belli bütçem yok ama çok olmasın, 30-40-50 tarzı olursa iyi olur. Bir de buralar hep bayır, bayılmayacak bir şey lazım. 97 kiloyum ama çoğunlukla kardeşim kullanır, o da 50 kilo. Anladığım kadarıyla yokuş çıkması için watt yüksek olması lazımmış; sanırım 1000W'lar yeterli olur mu?

Elektrikli bisiklet alacağım ya da Volta tarzı bir şey kardeşime alacağız ama ben de spora gitmek için kullanacağım. RKS'lere baktım, pek anlamam. O yüzden sorayım dedim. Belli bütçem yok ama çok olmasın, 30-40-50 tarzı olursa iyi olur. Bir de buralar hep bayır, bayılmayacak bir şey lazım. 97 kiloyum ama çoğunlukla kardeşim kullanır, o da 50 kilo. Anladığım kadarıyla yokuş çıkması için watt yüksek olması lazımmış; sanırım 1000W'lar yeterli olur mu?
HiFree vardı, arkadaşlarımın hepsi kullanıyor, çok iyi bir marka. Xiaomi markasının bisikleti olması lazım.

Hifree vardı, arkadaşlarımın hepsi kullanıyor, çok iyi bir marka. Xiaomi markasının bisikleti olması lazım.

Ben anlamam, reis. Kardeşimin tüm arkadaşlarında var dedi, "Al bana da alayım" dedin. Ben de spora giderken sürerim dedim ama sadece rampa, sürekli buralar.

Bu bütçede Ape Ryder dışına çıkma.

Arkadaşımda vardı da şase kırıyordu sürekli. İki kere şase kırdı. En iyisi onlar diyorlar ama çok da güvenemiyorum.

Ben anlamam reisim kardeşimin tüm arkadaşlarında var dedi al bana da alayim dedin bende spora giderken sürerim dedim ama sadece rampa sürekli buralar.

Arkadaşımda vardıda şase kırıyordu sürekli 2 kere şase kırdı en iyisi onlar diyorlar ama çok da güvenemiyorum.

Ape Ryder Bonobo ya da Genon Ultra'ya bakabilirsin.

bakabilirsin.

Şey soracağım kalın teker ile ince teker farkı ne yol tutuşu dışında.

Bir de dedikleriniz hep 50 biraz daha 30 bütçelerinde bir şeyler var mı?