faknc
Uzman
Şey soracağım kalın teker ile ince teker farkı ne yol tutuşu dışında.
Bir de dedikleriniz hep 50 biraz daha 30 bütçelerinde bir şeyler var mı?
Sahibindenden araştırın bütçenize göre.
Şey soracağım kalın teker ile ince teker farkı ne yol tutuşu dışında.
Bir de dedikleriniz hep 50 biraz daha 30 bütçelerinde bir şeyler var mı?
Elektrikli bisiklet alacağım ya da Volta tarzı bir şey kardeşime alacağız ama ben de spora gitmek için kullanacağım. RKS'lere baktım, pek anlamam. O yüzden sorayım dedim. Belli bütçem yok ama çok olmasın, 30-40-50 tarzı olursa iyi olur. Bir de buralar hep bayır, bayılmayacak bir şey lazım. 97 kiloyum ama çoğunlukla kardeşim kullanır, o da 50 kilo. Anladığım kadarıyla yokuş çıkması için watt yüksek olması lazımmış; sanırım 1000W'lar yeterli olur mu?
Yani ağrılığın çok kanka elektrikli bisiklet sana pek olmaz yani verimli gidemezsin. Eğer kardeşin içinse Volta vsm al geç tüm çocukların elinde o var zaten kullanır. Spor çok uzak değilse yürüyerek gitmek mantıklı daha fayda sağlar.
Yani ağrılığın çok kanka elektrikli bisiklet sana pek olmaz yani verimli gidemezsin. Eğer kardeşin içinse Volta vsm al geç tüm çocukların elinde o var zaten kullanır. Spor çok uzak değilse yürüyerek gitmek mantıklı daha fayda sağlar.
Güzel diyorsunuz hocam da boyum falan da uzun baktığın zaman çok da değil yürüyencen mesafe değil o yüzden almışken güzel alalım dedik rampada çıksın.
elektrikli bisiklet için çok, konforlu olmaz.
Altı ğstü bisiklet zaten ne kadar bir konfor olabilir benşm kullanaxağım 1 saat altı üstü seneye araba alacağım zaten hayırlısıyla kardeşime alacağız benlik bir şey yok benim için rampa çıksın azda hızlı olaun yeter bir de bu gibbonları hız sınıdı koyabilir miyiz kardeşime 25 km sınır koyarım kendşme kaldırırm.