Bütçe
50.000 TL

fantasturk

Çalışkan
Merhaba, iyi sosyaller. Şu an halihazırda sistem ozelliklerimi asagiya belirtiyorum.
  • Islemci: Ryzen 7 7800X3D.
  • Anakart: MSI MPG B650 Carbon.
  • Ekran karti: MSI GeForce RTX 3070 Ventus 3X OC 8 GB.
  • RAM: 64 GB (2x32) 6000MHz.
Ekran kartimi guncel bir modele yukseltmek istiyorum bana yeterli gelmedigini hissediyorum. Oyunlari 2K cozunurlukte oynuyorum ve oynadigim oyunlar Battlefield, Escape From Tarkov, Arena Breakout gibi oyunlar. Bunlar haricinde arada GTA, RDR2 gibi hikayeli oyunlarda oynuyorum. Ray Tracing benim icin cok muhim degil. Oynadigim oyunlari rekabetci olarak oynadigim icin saf performans benim icin onemli. Aklimda RTX 5070 modeli vardi fakat gerek guc pinlerinin yanmasi gibi olaylar gerekse AMD 9000 serisi kartlarin performans degerleri beni kararsiz birakiyor. Asagi yukari bütçem 30.000-50.000 TL arasi. Marka ve model tavsiyelerinizi nedenleri ile yardimci olabilirseniz cok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti. Psu değişmesi lazım. Birde yanına bu;
O PSU'ya RTX 5080 falan takılmaması lazım. Sağlıklı değil.
Kusura bakmayin bu linkini attiginiz PSU markasini daha once hic duymamistim. Guvenilir bir marka mi?

Affiniza siginarak asagiya bir gorsel biraktim. Anakartimin ve sizin linkini ilettiginiz PSU nun gorselleri uzerinde RX 9070 XT ekran kartini aldigimda kablolama islemini bu sekilde yapmaliyim dogru mu? PSU pin soketleri konusunda kafam cok karisiyor kusura bakmayin lutfen.

1.webp

Kusura bakmayin bu linkini attiginiz PSU markasini daha once hic duymamistim. Guvenilir bir marka mi?

Affiniza siginarak asagiya bir gorsel biraktim. Anakartimin ve sizin linkini ilettiginiz PSU nun gorselleri uzerinde RX 9070 XT ekran kartini aldigimda kablolama islemini bu sekilde yapmaliyim dogru mu? PSU pin soketleri konusunda kafam cok karisiyor kusura bakmayin lutfen.

Eki Görüntüle 192817
Sağlam markadır hocam. İçiniz rahat olsun bu fiyata rakipsiz bir ürün. PSU gelince konu açın beni etiketleyin, yardımcı olurum. Zaten PSU'yu üreten raijintek değil. Tıpkı çoğu marka gibi PSU üreticisinden alır üstüne marka basar.