Bütçe
45.000-50.000 TL

AdemK

Gelişen
Merhaba, yakın zamanda 2K bir sistem toplamak istiyorum, şu an araştırma aşamasındayım. Bütçem maksimum 50.000 TL civarında ama biraz daha uyguna gelirse çok iyi olur. Mevcut sistemimdeki depolama birimlerini olduğu gibi almayı düşünüyorum onun için ekstra bir masraf etmeyeceğim. KC3000 1TB SSD, 1 TB HDD ve 240 GB Corsair Force LE200 SATA SSD mevcut. İşlemcide AMD tercih edeceğim fakat ekran kartında çok ikilemde kaldım beni uzun süre götürsün istiyorum. Daha yeni Blender öğrenmeye başladım oyunların yanı sıra Adobe programlarında vs. de ihtiyacım olacak bu yüzden NVIDIA tercih etmeye daha yakınım çünkü daha önce hiç AMD kart kullanmadım ve bu programlardaki performansı yeterli olur mu bir fikrim yok. Hazır sistem tavsiyelerine vs. açığım en son 2018'de PC topladığım için şu anki piyasaya pek hakim değilim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben bu sistemi buldum fiyat uygun mudur?

AMD kullanmak istemiyorsanız PC HOCASI‑GG16 isimli sisteme bir bakın derim  RAM’leri 2×16 GB 6000 MHz’e çektiğinizde fiyatı 47.640 TL oluyor. Attığınız sistemde 5060Tİ varken bu sistemde RTX 5070 var.

Son düzenleme:
AMD kullanmak istemiyorsanız PC hocası‑GG16 isimli sisteme bir bakın derim  RAM'leri 2×16 GB 6000 MHz'e çektiğinizde fiyatı 47.640 TL oluyor. Attığınız sistemde 5060 Ti varken bu sistemde RTX 5070 var.

Hocam o sistemi ben de konuyu açtıktan sonra gördüm, gerçekten istediğim her şeyi karşılıyor. Anakartta 2 tane M.2 slotu da var. Hem eldeki, hem sistemdeki SSD'yi kullanabileceğim. Fiyatı da istediğim seviyede. Bir aksilik çıkmazsa alacağım inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:

1751789977044.webp

Bütçeyi zorluyorsa işlemci 7600X yapılabilir.
Eğer toplama istersen daha güzeli çıkar gibi.