50.000 TL'ye kamerası iyi ve şarjı uzun giden Android telefon önerisi

Bütçe
50.000 TL

cancka 1

Becerikli
Yer
Ankara
Selamlar,

Android cihaz bakıyorum; yurt dışı işi sıkıntı gibi. Android olsa bile, güncelleme falan. Eğer yurt dışı telefonda sorun olmaz diyorsanız, önerilere açığım.

Onun dışında kamerası güzel ve şarjı uzun giden Android cihaz bakıyorum. Bütçe 50K.

Oyun falan hiç oynamıyorum; ayda yılda belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
17t tüm ihtiyaçlarını karşılar gibi duruyor.

Düz S25 bakılabilir.

Samsung falan bakma, Vivo.com'a girin hocam, Vivo X200 FE kod kupon ile beraber 45 bin civarına geliyor. Hem amiral gemisi, hem kamera müthiş, hem pil süper, tatmin edecektir sizi. Gidip de Xiaomi 17T alıp yazılımıyla falan rezil rüsva olmayın derim. Halihazırda Vivo X300 kullanıyorum, çevremde X200 FE'yi çok kişiye aldırdım. Düz S25 falan 10 senenin teknolojisi kalıyor, S24 Ultra'dan geçtim X300'e. Samsung'larda pil falan beklemeyin, kesinlikle. S25 edge mesela hem piyasası bitik hem pili, sarj hızı berbat. Yakın bir dostum aldığı gibi zararına sattı. Kamera ve Sarj önerisine Samsung önermişler şaka gibi. Sırf önermek için öneri yapılıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…