Detaylar
Kim cevapladı?yusufumm07
Üstün
cyyp
Başarılı
cyyp
Başarılı
@cyyp, GameGaraj istememenizin sebebi nedir? Oldukça kaliteli bir firma.
Pek hoşuma giden bir firma değil ayrıca alırsam fiziksel olarak alacağım MediaMarkt vatan Teknosa vs eğer gerçekten avantajlı olursa internetten düşünebilirim bu dediklerim kapsamında bir öneriniz var mı?
@cyyp, bu fiyata Game Garaj'dan başka doğru düzgün kaliteli model yok maalesef. RAM takviyesi ile şu 4060'lı Nitro 5 alınabilir.
@cyyp, hocam zaten bu bütçeyi geçtikten sonra Game Garaj'dan kalitelisi pek bulunmuyor. Victus 16'lar hall sensörü sorunlu. LOQ 15IAX9'lar anakart sorunlu. Asus TUF'lar ısınma sorunlu. Zaten sonrasında fiyatı şişirilmiş modeller var. Bu Nitro 5'i alıp ekstra RAM takabilirsiniz.
Ben olsam Game Garaj alırım. Ama bu sizin tercihiniz.
Ben olsam Game Garaj alırım. Ama bu sizin tercihiniz.
cyyp
Başarılı
@cyyp, hocam zaten bu bütçeyi geçtikten sonra GameGaraj'dan kalitelisi pek bulunmuyor. Victus 16'lar hall sensörü sorunlu. LOQ 15ıax9'lar anakart sorunlu. ASUS TUF'lar ısınma sorunlu. Zaten sonrasında fiyatı şişirilmiş modeller var. Bu Nitro 5'i alıp ekstra RAM takabilirsiniz.
Ben olsam GameGaraj alırım. Ama bu sizin tercihiniz.
Bu model de ısınma sorunu var mı hocam veya önerir misiniz ayrıca bu victuslardaki hall sensörü dediğimiz olay nedir acaba ve bu model de var mı?