creazy 29
Başarılı
Onu satıp üstüne eklersiniz diye düşündüm.7730U'lu laptop kullaniyorum ama ekran karti yok, APU. Neden?
Veya Anneniz, babanız biraz destek çıkamaz mı?
Onu satıp üstüne eklersiniz diye düşündüm.7730U'lu laptop kullaniyorum ama ekran karti yok, APU. Neden?
Hocam daha once sivi temasi oldu o cihazin, bir problemi yok suan tuslarda biraz sıkıntı var ama yine de hicbir sey olmadi diye satamayacagim icin kardesime birakmaya karar verdim.
Normalde calisacaktim zaten ama bir yillik mezun oldugum icin askerlik tecilim cok az, hicbir yer ise almiyor. Hepsini onlar verecek yani bir bakima zaten.
Askerlik tecilinizin bitmesine ne kadar kaldı?Normalde calisacaktim zaten ama bir yillik mezun oldugum icin askerlik tecilim cok az, hicbir yer ise almiyor. Hepsini onlar verecek yani bir bakima zaten.![]()
2027'nin basinda bitiyor, uzun sureli calisan ariyorlar galiba. Universiteye girdigimde uzayacak tabii de.
Anca dönebildim konuya, dışarıdaydım.Hocam çıkmıyor gibi ya, bunu geçen 51'e görmüştüm almadığıma yandım.
Taksit yapabileceğim kartlar Bonus, Ziraat ve QNB, burada sanırım sadece Axess'e yapıyorlar. 9 olsa çok iyi bu bütçeye çıkabilirim ama 6 olacaksa 45-50den yukarı çıkamam maalesef, aylık çok aşıyor.
Tekrar indirime girme ihtimali var mı bilmiyorum da bu ay sonuna kadar bekleyedebilirim.
5050-i5 comp. modellerden bakacaksak bir de bu nasil bir model? Fiyati cok uygun geldi.
5060 bulabilecek miyim bu fiyata hic emin degilim. Intel islemcilerden de cekiniyorum bir de, bu tercih degil ama cekinilesi bir yanı var mi onu da aciklarsaniz sevinirim..![]()