Bütçe
50-55.000 TL

sherkl

Başarılı
Yer
United States of Adana
Merhaba, 50.000 TL bütçe ile alınabilecek laptop arıyorum ancak kafamda çok büyük sorular var.

Piyasayı pek takip etmediğim için GameGaraj markasının Slayer modelli laptoplarına çok yabancıyım.

47K TL civarı X5T c2 5050 modeline gözüm takıldı ancak deneyimleyen birisi var mı, GameGaraj markasının servis olanakları nasıldır bilmiyorum.

Bundan önce de Acer'in bu laptop modeline bakmıştık ve şimdi ikisi arasında gidip geliyorum.

Bilgili arkadaşlardan ricam, GameGaraj markasına güvenimi yükseltebilecek şeyler söylemesi olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba, 50.000 TL bütçe ile alınabilecek laptop arıyorum ancak kafamda çok büyük sorular var.

Piyasayı pek takip etmediğim için GameGaraj markasının slayer modelli laptoplarına çok yabancıyım.

47k TL civarı X5T c2 5050 modeline gözüm takıldı ancak deneyimleyen birisi var mı, GameGaraj markasının servis olanakları nasıldır bilmiyorum.

Bundan önce de Acer'in bu laptop modeline bakmıştık ve şimdi ikisi arasında gidip geliyorum.

Bilgili arkadaşlardan ricam, GameGaraj markasına güvenimi yükseltebilecek şeyler söylemesi olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum.

GameGaraj, eskiden Clevo yani Casper Excalibur ile Monster kasalarını kullanıyordu. Sonradan Tongfang kasaya geçtiler. Çok daha kaliteli bir kasa, soğutması da çok daha iyi tabii. GameGaraj'ı sürekli forumda öneriyoruz. Alan, kullanan birçok arkadaşımız var. Acer'in modeli, işlemci olarak daha güçlü. GameGaraj ise GPU olarak daha yenilikçi. Donanım olarak bakıyorsak, ben önce Acer'e bakardım. Ancak yükseltme ile uğraşmadan doğrudan uzun vadeli kullanım için GameGaraj. Başka bir sorunuz varsa, bekliyorum.

GameGaraj, eskiden Clevo yani Casper Excalibur ile Monster kasalarını kullanıyordu. Sonradan Tongfang kasaya geçtiler. Çok daha kaliteli bir kasa, soğutması da çok daha iyi tabii. GameGaraj'ı sürekli forumda öneriyoruz. Alan, kullanan birçok arkadaşımız var. Acer'in modeli, işlemci olarak daha güçlü. GameGaraj ise GPU olarak daha yenilikçi. Donanım olarak bakıyorsak, ben önce Acer'e bakardım. Ancak yükseltme ile uğraşmadan doğrudan uzun vadeli kullanım için GameGaraj. Başka bir sorunuz varsa, bekliyorum.
Attığım Gamegaraj laptop linkte laptopta dair yorumlarda "müşteri hizmetleri ilgisizliği direkt iade talep ettirmeleri, touchpad bozulmaları, birkaç kullanımdan sonra ekranda ışık süzmesi fark etme" gibi durumlarla karşılaştım ve birazcık içime şüphe düşürdü evet teknoloji şans işi ancak uzun zaman sonra gamegaraj markasını görünce ikilemde kaldım yani müşteri hizmetleri/servis desteği gibi sorunlarla karşılaşmayacaksam tercih edeceğim. Uzun vade için düşünüyorum.

Attığım GameGaraj laptop linkte laptopta dair yorumlarda "müşteri hizmetleri ilgisizliği direkt iade talep ettirmeleri, touchpad bozulmaları, birkaç kullanımdan sonra ekranda ışık süzmesi fark etme" gibi durumlarla karşılaştım ve birazcık içime şüphe düşürdü evet teknoloji şans işi ancak uzun zaman sonra GameGaraj markasını görünce ikilemde kaldım yani müşteri hizmetleri/servis desteği gibi sorunlarla karşılaşmayacaksam tercih edeceğim. Uzun vade için düşünüyorum.

Teknik servisi hakkında şikayetler duydum. Ancak alacağınız çoğu cihazın da servisleri rezalet. HP, Lenovo, Acer... Gider bu liste.

Ayrıca, bahsettiğiniz sorunların hiçbiri kronik değil, üretim hataları olması gayet normal. Sizin de dediğiniz gibi, teknoloji şans işi.

Teknik servisi hakkında şikayetler duydum. Ancak alacağınız çoğu cihazın da servisleri rezalet. HP, Lenovo, Acer... Gider bu liste.

Ayrıca, bahsettiğiniz sorunların hiçbiri kronik değil, üretim hataları olması gayet normal. Sizin de dediğiniz gibi, teknoloji şans işi.
Son sorum olarak, Battlefield 6 oyununu oynamak istiyorum ancak FPS Calculator sitesinden bilgisayar özelliklerini yazarak baktığımda yüksek ayarlarda bile maksimum 50 fps civarları gösteriyor. Bu değerler normal mi?

Son sorum olarak, Battlefield 6 oyununu oynamak istiyorum ancak FPS calculator sitesinden bilgisayar özelliklerini yazarak baktığımda yüksek ayarlarda bile maksimum 50 FPS civarları gösteriyor. Bu değerler normal mi?

O tarz sitelere değil, direkt YouTube üzerinde oynanış izleyin. Sitelerin çoğu yanıltmacalı.