Son dakika bu monitöre döndüm hocam, yani aldığım bu şu anda kargoda. MSI ile ilgili durumda zaten arkadaş yazmış satıcı sorunlu diye, araştırma yaparken onu gördüm redditte fiyatı da 2k falan fazla sadece yani hata mı yaptım dedim ama gigabyte ile ilgili de pek sorun yaşayan yok yorumları falan takip ediyorum, arkadaşın dediği monitörü aldım yani yukarıda linkini attığım.

İkinci monitöre 2k falan gerek yok değil mi hocam? Zaten her şeyimi ana monitörde yapacağım, bu sadece ek olarak lazım olan durumlarda ki zaten verdiğiniz üründe de çamur gibi görüntü olacağını sanmıyorum yani 1080p ama güncel teknolojidir, aynı inch falan güzel gibi henüz satın almadım düşünüyorum alternatif falan çıkarsa son anda acele etmek istemiyorum zaten kasanın parçaları hala tamamlanmadı, kargoda çoğu o süreçte zamanım var.
2k istersen buna bakabilirsin.

https://amzn.eu/d/05QV438H
Son dakika bu monitöre döndüm hocam, yani aldığım bu şu anda kargoda. MSI ile ilgili durumda zaten arkadaş yazmış satıcı sorunlu diye, araştırma yaparken onu gördüm Reddit'te fiyatı da 2K falan fazla sadece yani hata mı yaptım dedim ama Gigabyte ile ilgili de pek sorun yaşayan yok yorumları falan takip ediyorum, arkadaşın dediği monitörü aldım yani yukarıda linkini attığım.

Hayırlı olsun :)

Bunu aldım hocam, çok fazla düşünmek istemiyorum biraz yoruldum artık, battık batacağımız kadar o da 2k olsun bari belki ileride lazım olur. Bu kadar çok sorup araştırmamın sebebi doğru fiyata doğru ürün almak, yani forumda da herkes aynı fikirde bildiğim kadarıyla. Hayırlısı olsun bakalım, inşallah memnun kalırız sistemi bi hazır edeyim hemen test edeceğim hepsini iletirim duruma göre sorusu vs. olan olursa.

Teşekkürler, en iyisi sizlerin olsun inşallah.