Bütçe
50.000 TL

Swoop88

Uzman
Yer
4097 Albany Post Rd, Hyde Park, NY 12538, Amerika
Bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bütçem 50.000 TL. Sıvı soğutma mühim değil kendim sonradan alabilirim. Depolama benim için öncelikli değil (mevcutta SSD'im var). Mümkünse AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı içeren bir sistem istiyorum. RTX 5070 veya bütçeye göre RTX 5060 Ti düşünülebilir. Önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

RX 9070 XT Sistem sunmayın. İstemiyorum, ciddiye almayacağım önerilerinizi.
Bu Sistemi bir arkadaş önerdi. Anakartı 760M Olarak değiştirdim. RAM'i 32 GB yaptım
850W BitFenizAL118 Kasa tercih ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı değiştirmek istiyorum. Bütçem 50.000 TL. Sıvı soğutma mühim değil kendim sonradan alabilirim. Depolama benim için öncelikli değil (mevcutta SSD'im var). Mümkünse AMD işlemci ve NVIDIA ekran kartı içeren bir sistem istiyorum. RTX 5070 veya bütçeye göre RTX 5060 Ti düşünülebilir. Önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.

RX 9070 XT Sistem sunmayın. İstemiyorum, ciddiye almayacağım önerilerinizi.
Bu Sistemi bir arkadaş önerdi. Anakartı 760M Olarak değiştirdim. RAM'i 32 GB yaptım
850W BitFenizAL118 Kasa tercih ettim.

Öncelikle ölü soket İntel almayın.

Öncelikle ölü soket Intel almayın.
Hocam, ben de AMD işlemci istiyorum fakat istediğim özelliklerde hazır AMD ve RTX 5070 sistem bulamadım. Fazla derinlemesine araştırma da yapamadım, öneriniz varsa bekliyorum, çok iyi olur.

Öncelikle ölü soket İntel almayın.
Bu kasaya ne dersiniz hocam? Anakart Ram artırması sonucu

Son düzenleme:
Yani şu özelleştirmelerle alınabilir;
Anakart: MSI PRO B650M-P
RAM GoodRam IRDM 16GB 6000MHz CL30 (Aynı RAM'den ilerleyen zamanda bir adet daha alırsanız daha iyi olur.)
Soğutucu: Fazeon A3120TRA 12CM

Önerdiğiniz Bir 5070 AMD Kasası var mı hocam?
Attığınız sistem yazdığım özelleştirmelerle değerlendirilebilir.

Yani şu özelleştirmelerle alınabilir;
Anakart: MSI PRO B650M-P
RAM GoodRam IRDM 16GB 6000MHz CL30 (Aynı RAM'den ilerleyen zamanda bir adet daha alırsanız daha iyi olur.)
Soğutucu: Fazeon A3120TRA 12CM

Aynı Specleri düşünmüşüz hocam o hali kafama yattı.
ah imkan olsa da şu ekran kartlarını x3d ile çalıştırabilsek...