Detaylar
Kim cevapladı?2. el olarak baktığımızda pek de iyi sayılmaz. RAM bayağı kötü, ekran kartının Windforce olması da bayağı kötü.
ChapoCups
Çalışkan
2. el olarak baktığımızda pek de iyi sayılmaz. RAM bayağı kötü, ekran kartının Windforce olması da bayağı kötü.
3 fanlı kart ama sanırım ısınan bir model diye mi böyle söylediniz? RAM için neden kötü dediniz peki.
RAM muhtemelen Micron. AM5'te SK Hynix harici yaramıyor pek. Gecikme, stutter, mavi ekran, 5-6 saniyelik kilitlenme yaşama ihtimalini en minimal düzeye indirmek istiyorsak, SK Hynix çipli bir RAM aramalıyız.3 fanlı kart ama sanırım ısınan bir model diye mi böyle söylediniz? RAM için neden kötü dediniz peki.
Windforce "Traktör seri" olarak geçer. Soğutması kötü ve sesli bir model. Fan sayısı pek bir şey ifade etmez. Önemli olan; bakır boru sayısı, blok kalınlığı, kullanılan ped ve termal macun, ek olarak VC önemlidir.3 fanlı kart ama sanırım ısınan bir model diye mi böyle söylediniz
Son düzenleme:
- Makaleler
- 4
Bu yoklukta gayet gider ne alıyorsan al bir an önce piyasa daha da kötüye gidecek.
ChapoCups
Çalışkan
Bu yoklukta gayet gider ne alıyorsan al bir an önce piyasa daha da kötüye gidecek.
Böyle düşünerek de kötü parçalara para verilmez. Ayrıca Çinli bir firma RAM üretmeye başladı düşüş bekliyorlar RAM'ler de.
80 bin lira bütçeniz var. İkinci el bakmayı bırakın.
ChapoCups
Çalışkan
80 bin lira bütçeniz var. İkinci el bakmayı bırakın.
Yok siz 7500F 9070XT dedikten sonra bütçeyi düşürmeye karar verdim.
Siz bilirsiniz. Ben sistem önermekten yoruldum siz kötü sistem seçmekten yorulmadınız. Diğer hocalarım yardımcı olur. İyi akşamlar.Yok siz 7500F 9070XT dedikten sonra bütçeyi düşürmeye karar verdim.
ChapoCups
Çalışkan
Siz bilirsiniz. Ben sistem önermekten yoruldum siz kötü sistem seçmekten yorulmadınız. Diğer hocalarım yardımcı olur. İyi akşamlar.
Ben sistem seçmiyorum kardeşim sonuçta parayı ağaçtan toplamıyoruz bakıyorum soruyorum attığım sistemi aldım yazmadım soruyorum parça hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum sorun varsa almıyorum zaten bilgi almak neden zor oldu sana zorla yorum yaptırmıyorum ne yordu seni anlamadım?