ChapoCups

Çalışkan
Sistem bu arkadaşlar, fiyat 50K. Bazı parçaların garantisi devam ediyor, parça konusunda anlayan arkadaşlardan yorum bekliyorum sistemi almak için.

IMG_2786.webp

3 fanlı kart ama sanırım ısınan bir model diye mi böyle söylediniz? RAM için neden kötü dediniz peki.
RAM muhtemelen Micron. AM5'te SK Hynix harici yaramıyor pek. Gecikme, stutter, mavi ekran, 5-6 saniyelik kilitlenme yaşama ihtimalini en minimal düzeye indirmek istiyorsak, SK Hynix çipli bir RAM aramalıyız.

3 fanlı kart ama sanırım ısınan bir model diye mi böyle söylediniz
Windforce "Traktör seri" olarak geçer. Soğutması kötü ve sesli bir model. Fan sayısı pek bir şey ifade etmez. Önemli olan; bakır boru sayısı, blok kalınlığı, kullanılan ped ve termal macun, ek olarak VC önemlidir.

Son düzenleme:
Siz bilirsiniz. Ben sistem önermekten yoruldum siz kötü sistem seçmekten yorulmadınız. Diğer hocalarım yardımcı olur. İyi akşamlar.

Ben sistem seçmiyorum kardeşim sonuçta parayı ağaçtan toplamıyoruz bakıyorum soruyorum attığım sistemi aldım yazmadım soruyorum parça hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyorum sorun varsa almıyorum zaten bilgi almak neden zor oldu sana zorla yorum yaptırmıyorum ne yordu seni anlamadım?