Bu net sihirbazı gerçekten yerleşen son kişinin net verisini mi gösteriyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Bildiğim kadarıyla Net Sihirbazı son yerleşen kişinin netlerini göstermiyor. Yerleşen öğrencilerin verilerinden oluşturulan bir tahmin sistemi gibi çalışıyor. O yüzden oradaki netleri “bu bölüme girmek için kesin gereken net” olarak görmek çok doğru değil. Özellikle son sıradan yerleşen adayın netleriyle sistemde görünen değerler arasında fark olabiliyor.
Anladım hocam teşekkür ederim.Bildiğim kadarıyla Net Sihirbazı son yerleşen kişinin netlerini göstermiyor. Yerleşen öğrencilerin verilerinden oluşturulan bir tahmin sistemi gibi çalışıyor. O yüzden oradaki netleri “bu bölüme girmek için kesin gereken net” olarak görmek çok doğru değil. Özellikle son sıradan yerleşen adayın netleriyle sistemde görünen değerler arasında fark olabiliyor.
@Neoxa son kişinin net verileri diyor ondan ümitlenmiştim
Son düzenleme:
Ben en son baktığım dönemde Net Sihirbazı yerleşenlerin verilerinden tahmini sonuç veriyordu diye hatırlıyorum hocam. Sonradan sistemi güncellemişlerse gözümden kaçmış olabilir. Bu şekilde son kişinin netlerini vermesi daha mantıklı olmuş
Düzeltme için teşekkür ederim hocam.Son kişinin verileri evet. @Neoxa, güncelleme öncesi de son kişiyi gösteriyordu.
Ben de yeni gördüm, önceden de varmış kalkmış şimdi geri gelmiş bir bakayım bari demiştim ben de.Ben en son baktığım dönemde Net Sihirbazı yerleşenlerin verilerinden tahmini sonuç veriyordu diye hatırlıyorum hocam. Sonradan sistemi güncellemişlerse gözümden kaçmış olabilir. Bu şekilde son kişinin netlerini vermesi daha mantıklı olmuş
- Makaleler
- 3
Hadi renk paleti istenilen şekilde yapılır da sitenin renk kontrastı berbat olmuş.
Adamlar kabak gibi son kişinin net verileri demişler ve değerler net verisi gibi 0,25'in katı. Neden inanmıyorsunuz ki? Sistemde görünen ile arasında fark olabiliyor diyorsunuz. Diğer kaynak nedir? Bölüme son girdiğine inanan öğrenci mi yoksa zaten verileri zamanında YÖK Atlas üzerinden almış web siteleri mi?
Adamlar kabak gibi son kişinin net verileri demişler ve değerler net verisi gibi 0,25'in katı. Neden inanmıyorsunuz ki? Sistemde görünen ile arasında fark olabiliyor diyorsunuz. Diğer kaynak nedir? Bölüme son girdiğine inanan öğrenci mi yoksa zaten verileri zamanında YÖK Atlas üzerinden almış web siteleri mi?
Bu hiçbir zaman doğru değildi ve hiçbir zaman doğru olmayacak.O yüzden oradaki netleri “bu bölüme girmek için kesin gereken net” olarak görmek çok doğru değil.
Garanti olsun diye sormuştum hocam, bazı arkadaşlarım yalan gösteriyor demişlerdi ne alaka zaten YÖK'ün kendisi bu diye, konu açtım sonra da.Adamlar kabak gibi son kişinin net verileri demişler ve değerler net verisi gibi 0,25'in katı. Neden inanmıyorsunuz ki?