Bütçe
50.000 TL
Bu bilgisayar. Sanirsam indirime girecek ama ne kadar girer onu da bilmiyorum gaming gecesinden daha once hiç ürün almadim.

Bu kasa da özelleştirme yapılacak, AM5 kasa sana seçtiğimiz AM4 gibi tam stabil olmaz, anakart RAM ve soğutucuyu yükselteceğiz. 5.000 TL indirime girer büyük ihtimalle, yükseltme yaptığımız zaman yine 65 bini görür.

Hocam, belki ileride yukseltme yaparim AM4 mantikli olur mu ki?

Yükseltmeye gidilecekse AM4 mantıklı değil.

İdefix peşin fiyatına 5 taksit AM5 bu sistemi alabilirsin. 8 GB Ti modeli FPS odaklı oyunlarda biraz daha performanslı çalışır. Mesela 1 yıl sonra bütçe düzelince, anakart değiştirmeden; 9700X işlemci, RTX 5070 ekran kartı ve aynı RAM'den bir tane daha ekleme yapabilirsin. Üzerindekileri satılığa çıkartırsın. @kali

Son düzenleme:
Yükseltmeye gidilecekse AM4 mantıklı değil.

İdefix peşin fiyatına 5 taksit AM5 bu sistemi alabilirsin. 8 GB Ti modeli FPS odaklı oyunlarda biraz daha performanslı çalışır. Mesela 1 yıl sonra bütçe düzelince, anakart değiştirmeden; 9700X işlemci, RTX 5070 ekran kartı ve aynı RAM'den bir tane daha ekleme yapabilirsin. Üzerindekileri satılığa çıkartırsın. @kali

Hocam sanirsam bonus karta taksit imkani yok sepete ekledigimde goremiyorum. Faizsiz taksit vesaire.

Ben goremiyorum. Karta gore taksit secenekleri vesaire yok mu? Hepsine ayni faizi falan mi uyguluyor yoksa?

Hocam gaming gecesi basladi bu ürün var https://www.incehesap.com/ser-ce-oem-paket-fiyati-35558/ Colorful markasi kaliteli mi acaba tum urunleri bundan sanirsam cunku.

Anakartın ASUS B650 ya da B850 olması gerekli.

Bu sistem güzel oldu. @kali

Son düzenleme:
Hocam, bu attiginiz guzel duruyor. Bir tane daha buldum buna da bakar misiniz? Game Garaj Prime S75 R5-7500f 16 Gb 1 Tb Ssd Rx9060xt Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri marka olarak Asus Nvidia veya Gigabyte harici tercih etmekten cekiniyorum acikcaksi biraz. CW veya tdp'nin dusuk kalmasi gibi problemlerle karsilasmaktan korktugum icin.

Hocam, bu attiginiz guzel duruyor. Bir tane daha buldum buna da bakar misiniz? Game Garaj Prime S75 R5-7500f 16 Gb 1 Tb Ssd Rx9060xt Dos Masaüstü Oyuncu Oem Paket Bilgisayarı Fiyatları ve Özellikleri marka olarak ASUS NVIDIA veya Gigabyte harici tercih etmekten cekiniyorum acikcaksi biraz. Cw veya TDP'nin dusuk kalmasi gibi problemlerle karsilasmaktan korktuğum icin.

RAM'i kötü, RAM'lerde SK Hynix ve mixron çip muhabbeti var. Bu yüzden CL30 RAM'li sistem bulmaya çalış.