OverallTaken

Uzman
Lenovo'nun işlemci dışında çok bir olayı yok.

Bunun işlemciside güçlü. Aralarında yaklaşık %8-9'luk bir fark var işlemcide. Ekranıda daha güzel.

Hocam iyi hoş da maximum 50k bütçem. Attigim siteden bir öneriniz var mıdır? Oradaki Plazalarda çok daha fazla seçenek var ve fiyatlar daha ucuz yani internetteki fiyatlardan 1-2K daha ucuz diyebiliriz.

Hocam iyi hoş da maximum 50k bütçem. Attigim siteden bir öneriniz var mıdır? Oradaki Plazalarda çok daha fazla seçenek var ve fiyatlar daha ucuz yani internetteki fiyatlardan 1-2K daha ucuz diyebiliriz.

TL'ye dönüştürünce 60-61.000 TL oluyordu kusura bakmayın ona göre önerdim. Attığınız model fiyatına göre güzel.

Merhaba dostlar, bir arkadaşım yurt dışında ve bir laptop almak istiyorum. Genellikle Rust oynuyorum ve edit yapıyorum, bu yüzden güçlü işlemcili bir laptop istiyorum.
Sizce bu laptop alınır mı? Yoksa Türkiye'de daha iyileri bulunur mu?

17 inch olması soğutma konusunda büyük bir artı ancak CPU her konuda ofsayt. 157W TDP, hiçbir cihaz soğutamaz günümüzde; bu yüzden de sürekli CPU throttle yiyeceksiniz. Ben olsam Lenovo LOQ cihaz da almazdım, onun dışında diyeceğim pek bir şey yok. Son kullanıcı olarak kararı siz vereceksiniz.

17 inch olması soğutma konusunda büyük bir artı ancak CPU her konuda ofsayt. 157W TDP, hiçbir cihaz soğutamaz günümüzde; bu yüzden de sürekli CPU throttle yiyeceksiniz. Ben olsam Lenovo LOQ cihaz da almazdım, onun dışında diyeceğim pek bir şey yok. Son kullanıcı olarak kararı siz vereceksiniz.

Siteden başka model de önerebilirsin laptoplarla ilgili pek bilgim yok. LOQ çok öneriliyor diye iyi sanmıştım. RM 5.000 Olanlar iste.

Siteden başka model de önerebilirsin laptoplarla ilgili pek bilgim yok. LOQ çok öneriliyor diye iyi sanmıştım. Rm 5.000 olanlar iste.

CPU 55W limit ile kullanırsınız. 32 GB RAM modeli varsa veya 24 GB daha iyi olur. Hiçbir laptop oyunda 100W görmüyor zaten. 60 70W çalışabilir oyuna göre. Onuda throttle stop uygulamasından 55W kilit yaptığınızda sorun çözülür.