50 bin TL'ye iPhone önerisi

Bütçe
50.000 TL

Ywgizefe

Becerikli
Merhaba, en fazla 50.000 TL bütçem var ve iPhone 14 Pro Max almayı planlıyorum. Fakat yenilenmiş mi yoksa 2. el bir telefon mu almalıyım karar veremedim.

Yenilenmiş alırsam Turkcell pasaj'dan almayı düşünüyorum. Turkcell gibi büyük bir firmanın telefonları kötü bir şekilde tamir edeceğini sanmıyorum.
İkinci el konusunda ise telefonculara güvenim yok çünkü ekran veya kasa değişip değişmediğini bilemiyoruz.

Sizce bu durumda hangisini tercih etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yenilenmiş cihazları Getmobil EasyCep ve birkaç firma arkaplanında oluyor. Hem dediğiniz bütçede 14 Pro Max bulmanız zor. Bence sıfır düşünüyorsanız eğer iPhone 15 daha mantıklı olabilir (Donanım farkı bariz var ama kullandığınızda sıkıntı çıkmaması adına) Yoksa 2.El ve yenilenmiş durumda kullanan kişiler nasıl kullandığını bilmediğinizden satın aldıktan sonra aldığınız cihazın sıkıntısını fark ettiğinizde firma veya dükkandakilerle uğraşmak durumunda kalıyorsunuz.

Hocam şu anda 12 kullanıyorum bataryası yetersiz ekranı küçük 15 de benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor.
Ama Turkcell güvenilir diye yenilenmiş telefon düşündüm.

Hocam şu anda 12 kullanıyorum bataryası yetersiz ekranı küçük 15 de benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor.
Ama Turkcell güvenilir diye yenilenmiş telefon düşündüm.

İhtiyaçlarınız nedir? Ona göre alternatifler önerilir.

İhtiyaçlarınız nedir? Ona göre alternatifler önerilir.

Hocam yurt dışı Xiaomi 15 alacaktım ama eskiden Xiaomi kulandım ve memnun kalmamıştım benim için kamerası ve bataryası önemli.

Yenilenmişe bulaşma 2.ellerde temiz cihaz bulursan 14 PM 15 Pro alınabilir. Sıfır alırım diyorsan 15.

Bu bütçeden yenilenmiş almak demek 50.000 TL'yi çöpe atacak kadar zenginim demektir.
2.elde önermem. Hem yenilenmişte nasıl değişim yapıldığını vs de bilmiyorsunuz ve neredeyse hepsi çakma yan sanayi parçalar kullanıyor.
Yurt dışı sıfır ya da sıfır harici bakmayın.
Burada önerim ay sonu çıkacak olan 17e yi bekleyip eğer dynamic island ile gelirse onu almanı eğer notch ile gelirse 16e almanı öneririm.

Yenilenmişten uzak durun. Yan sanayi parçalar gibi bir sürü problemi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…