DemirKipi
Yetkin
Bendeki klima tam 10. yılda gitti. İç ünitenin içine baktım da oksitlenmeler, paslanmalarla dolu içi. 10 yıl boyunca çoğunlukla memnundum. Bir süre daha idare edebilir mi diye bi tanıdığa falan baktırıcam ama bu yaz çıktıktan sonra kesin yeni almayı planlıyorum. En üst segmentlere bulaşmayı düşünmüyorum. Dediğiniz gibi alt segment bir model bile uzunca süre memnun etti.Ucuzunu al. Mitsubishi, Daikin gibi markalar daha çok geniş alanlar ve 7/24 çalışma için ideal. Onun dışında yerli veya yabancı klimaların hepsi aynı. Ivır zıvır özellik farkı var onu da keyfine göre seç. Bende 15 yıllık falan bi Demirdöküm var 18 btu, 150 m2 evi soğutuyorum.
Özellikleri güzel gibi görünüyor. Çin’in büyük markalarındanmış ve seveni de var belli ki. Özellikle bunu önermenizin bir sebebi var mı?
Teşekkürler ilginiz için. Bahsettiğiniz modeli de kesinlikle değerlendireceğim.Bir tanesi 2 yıl oldu, diğeri 4-5 yıl civarı oldu tam hatırlamıyorum. Büyük olan eski, ilk onu aldım. Memnun kalınca, diğer küçük olanı satın aldım.
Resimlerini atıyorum bakarsınız.