Ucuzunu al. Mitsubishi, Daikin gibi markalar daha çok geniş alanlar ve 7/24 çalışma için ideal. Onun dışında yerli veya yabancı klimaların hepsi aynı. Ivır zıvır özellik farkı var onu da keyfine göre seç. Bende 15 yıllık falan bi Demirdöküm var 18 btu, 150 m2 evi soğutuyorum.
Bendeki klima tam 10. yılda gitti. İç ünitenin içine baktım da oksitlenmeler, paslanmalarla dolu içi. 10 yıl boyunca çoğunlukla memnundum. Bir süre daha idare edebilir mi diye bi tanıdığa falan baktırıcam ama bu yaz çıktıktan sonra kesin yeni almayı planlıyorum. En üst segmentlere bulaşmayı düşünmüyorum. Dediğiniz gibi alt segment bir model bile uzunca süre memnun etti.
Biz bu modeli kullanıyoruz gayet memnunuz ve sorun da çıkarmaz(İç üniteden su damlatma dışında sorun yaşatmadı) ve fiyat performans diyebileceğim bir model. Türkiye'de çok bileni yok. İyi bir modeldir.
Biz bu modeli kullanıyoruz gayet memnunuz ve sorun da çıkarmaz(İç üniteden su damlatma dışında sorun yaşatmadı) ve fiyat performans diyebileceğim bir model. Türkiye'de çok bileni yok.
Seçenek sayısı sürekli artıyor. 50-60k civarında bir şey alınca birbirlerine üstünlükleri neler. Neye göre tercih edeceğim bilmiyorum. Kafam cidden bu konuda karışıyor. Gree, Kaira, Samsung vb. Hemen hemen aynı segment belli ki. Ama hangisi alınmalı, birbirlerine üstünlükleri neler bilmiyorum. Bu işin net doğrusu yok sanırım. @Eagles
Seçenek sayısı sürekli artıyor. 50-60k civarında bir şey alınca birbirlerine üstünlükleri neler. Neye göre tercih edeceğim bilmiyorum. Kafam cidden bu konuda karışıyor. GRE'e, kaira, Samsung vb. hemen hemen aynı segment belli ki. Ama hangisi alınmalı, birbirlerine üstünlükleri neler bilmiyorum. Bu işin net doğrusu yok sanırım. @Eagles