50 m² alan için klima önerisi

Nasıl ki bu? Eksiği ne
Vestelin alınabilir bir tane beyaz eşyası yok. Teknik olarak kötü ve çoğunluk piyasa malı. 5 sene vestel teknik serviste çalıştım. Parasını ödeyip 0 şekilde aldığın yedek parça 2. El tamirli bir şekilde bile gelebilir.

Öneriler için teşekkürler. Yerli markaları almayı planlamıyorum. Maalesef hiçbiri güven vermiyor. (Arçelik'te çalışan birine danıştım, 100 klimadan 2'sine "belki" vakum yapıyorlarmış.)

Mevcut klimamı elektronikten anlayan bir arkadaşıma gösterdim, anakartının üzerindeki röle arızalanmış. Yenisiyle değiştirdi ve şuan sorunsuz çalışıyor. Bulunulan alana yetersiz geliyor ancak bana yazı rahatlıkla çıkarmaya yetecek gibi görünüyor. Bu sayede daha geniş geniş klima bakabilirim. Belki bütçemi de ona göre düzenleyebilirim.

Şuan özelliklerinden dolayı bana Samsung WindFree™ Premium Plus - AR24BXCAAWK/SK çekici geldi. Eşimin iş yerinin anlaşması olduğundan dolayı yaklaşık bir 10k daha ucuza gelecek diye hesapladık.

Yaz dönemi kaos olduğundan dolayı yaz bitiminde ya da yıl sonunda almayı planlıyorum. Servisler baştan savma iş yapabiliyorlar. Vakum işleri falan kavga dövüşe dönebiliyor. O yüzden hem belki fiyat avantajı olur hem de geniş geniş kurdururum klimamı.

Modelle ilgili fikirlerinizi alabilir miyim? Fiyatına göre daha iyi alternatifler de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…