Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2024
- Makaleler
- 2
Bütçe?
0-5000 arası @nnomadBenden daha iyi modem önerecek hocalarım vardır, piyasayı pek takip edemiyorum hocam. Ancak yine de yardımcı olmaya çalışayım. Bütçeniz nedir?
Keenetic Extra DSL önerebilirim ileriye dönük için hopper DSL.
6 yıla yakındır Keenetic kullanıyorum başka marka var mıdır acaba önerebileceğiniz?
- Makaleler
- 2
Keenetic Hopper KN-3611 DSL öneririm.0-5000 arası @nnomad
6 yıla yakındır Keenetic kullanıyorum başka marka var mıdır acaba önerebileceğiniz?
Keenetic bu işin duayeni. Bu bütçede zaten keenetic almazsanız paranıza yazık olur.
Keenetic hopper KN-3611 DSL öneririm.
Keenetic bu işin duayeni. Bu bütçede zaten Keenetic almazsanız paranıza yazık olur.
Şu anda kullanmakta olduğum modem omni DSL N300 modem arada bir fark olur mu? Wi-Fi kopmaları yaşıyorum, internet kopmaları yaşıyorum kabolu iken.
- Makaleler
- 2
Şu anda kullanmakta olduğum modem omni DSL N300 modem arada bir fark olur mu? Wi-Fi kopmaları yaşıyorum, internet kopmaları yaşıyorum kabolu iken.
Cihaz özellikleri karşılaştırması | Keenetic
Buradan karşılaştırmaya bakabilirsin.
Bende de 50mb down 7+ up var. Yıllardır superonline'in verdiği huawei modemi kullanıyorum. Şimdi hat değişikliği yapıp başka sağlayıcıya geçebilirim. Bu kadar para vermeyi gerektirecek ne var acaba modem konusunda ? Hiç kopma vesaire yaşamıyorum. Bi oyunlarda jitter olabiliyor o da klasik superonline zaten.