Ben 1.3 CDTI Astra h öneririm motoru Multijet sorunsuz özellikleri yeterli kasası sağlam 111.yıl olursa çok tatlı olur.

Ama hayatımda cruze gibi zevkli araba kullanmadım tadı damağımda kaldı.

Bizim yaşadığım ufak sorunlar genelde hep bakım takibi yapılmadığı için oldu aku bitmesi buji ömrü dolması vb.

Ben 1.3 CDTI Astra h öneririm motoru Multijet sorunsuz özellikleri yeterli kasası sağlam 111.yıl olursa çok tatlı olur.

Ama hayatımda cruze gibi zevkli araba kullanmadım tadı damağımda kaldı.

Hocam sizde de gazı geç alıyor mu cruze.

Focus 2.5 1.6 otomatik önerebilirim. Motor gürültüsü, yol gürültüsü vs. fazla uzun yolda rahatsız eder fakat motor sorunsuz LPG'siz ise daha iyi olur. Şanzıman otomatik Mazda'nın 4 ileri tork konventörlü şanzımanı sıkıntı çıkartmaz. Şehir içi kullanılacaksa olabilir ama 10-11 litre civarı yakar onu da göz önünde bulundurun. Yol tutuşu muazzamdır.

Son düzenleme:
Cruze güzel araç ancak 1.6 olanlarının sanırım bir grubu çok da dayanıklı değil. Bir yerde duydum ya da okudum, doğruluğundan emin değilim. Bunun yanında zamanında Aveo kullanmış biri olarak da Chevrolet önermem açıkcası, aynı paralara muadilini bulabilmişken ülkeden çekilmişini almam.

Ayrıca zevk istiyorsan premiumlara yanaşamadıkça Ford gerçeği var. :)

Şanzıman otomatik Mazda'nın 4 ileri tork konventörlü şanzımanı sıkıntı çıkartmaz.
Manuel çok daha mantıklı olur.