CS2 gibi oyunlar için bir klavye arıyorum. Sorum başlıktaki gibi. Mekanik olur mu düzgün bir şey bilmiyorum. Olacak ise kırmızı, kahverengi gibi sessiz anahtarlı olması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

Havit KB870L

KB870L.

Bu klavye mavi anahtarlı galiba. Sessiz anahtarlı olması lazım.

Brown switch de sesli oluyor. Bütçen artarsa bağlantıdaki ürün alınabilir. Amazon'un peşin fiyatına çoğu üründe 2 ay taksiti var. Taksit olur diyorsan daha kaliteli bir şey de önerilebilir.

Bunun dışında şu ürünler var. Ama açıkcası bu fiyata satılan switchli klavyelerde çift basma yaşama ihtimalin yüksek. Alacaksan da bunun farkında olun. Yanında gelen veya az kullandığınız tuşları, çift basan çok kullandığınız switchler ile de değiştirebilirsiniz.

Brown switch de sesli oluyor. Bütçen artarsa bağlantıdaki ürün alınabilir. Amazon'un peşin fiyatına çoğu üründe 2 ay taksiti var. Taksit olur diyorsan daha kaliteli bir şey de önerilebilir.

Bunun dışında şu ürünler var. Ama açıkcası bu fiyata satılan switchli klavyelerde çift basma yaşama ihtimalin yüksek. Alacaksan da bunun farkında olun. Yanında gelen veya az kullandığınız tuşları, çift basan çok kullandığınız switchler ile de değiştirebilirsiniz.
Attığınız Lenovo klavyede de, Ajazz klavyede de çift tıklama, basmama gibi sorunlar olur yani hocam. Ajazz AK680 için bahsettiğim sorunu yaşayan kişiler de var mış yorumlarda. Az kullandığım, çok kullandığım tuş diye ayırma şansım da yok tabi bazen metin yazarken, kod yazarken de kullanacağım sonuçta klavyeyi. Galiba en mantıklısı membran klavye almam olucak. Attığınız membran klavyelere de göz gezdireyim dedim. Nexus K1 için tuşları 2 haftada 1 ayda silindi gibi yorumlar var çokca. Spectrum K1' in tasarımı bana çok tuhaf geldi. Üst kısmı çok büyükmüş ve bazı tuşlar daha yumuşak, bazı tuşlar daha sıkı hissiyatli demişler. Açıkçası pek içim ısınamadı. Önerdiğiniz başka membran klavye var mı ?