Bu modelde fena değil.Peki sıfır olarak 1.000 TL 1100 TL civarında iyi bir klavye varsa atabilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-1.200 TL
Bu olabilir sizce iyi mi? Beyaz soyuluyor diye biliyorum ve el izi kalıyor tuşlarda siyahlık kalıyor diye biliyorum siyah mı daha mantıklı sizce yoksa beyaz mı?
Bir de bu fiyata en iyisimi 1.000 TL'ye?
Bence biraz üstüne AK680 varken değil.
Sisteminiz beyaz ise beyaz, siyah ise siyah daha iyi olur. Sizin zevkinize kalmış, keycaps soyulma olayı bu modelde olur mu bilmiyorum. O olay kaliteye göre değişir.Bu olabilir sizce iyi mi? Beyaz soyuluyor diye biliyorum ve el izi kalıyor tuşlarda siyahlık kalıyor diye biliyorum siyah mı daha mantıklı sizce yoksa beyaz mı?
Bence biraz üstüne AK680 varken değil.
Sisteminiz beyaz ise beyaz, siyah ise siyah daha iyi olur. Sizin zevkinize kalmış, keycaps soyulma olayı bu modelde olur mu bilmiyorum. O olay kaliteye göre değişir.
Havit kaliteli bir marka diye biliyorum ama işte Ajazz'daki renkler kötü sistemim siyah olduğu için uyumlu olmuyor bu son attıgınız Havit'in driveri vs var mı?
Evet var.Havit kaliteli bir marka diye biliyorum ama işte Ajazz'daki renkler kötü sistemim siyah olduğu için uyumlu olmuyor bu son attıgınız Havit'in driveri vs var mı?
Rapid trigger var mı?
O manyetik klavyelerde olur.
Yok mu bunda.
Manyetik olmadığı için yok.
Baska model var mı?