Bütçe
500-600 TL
@14742, Bütçeyi aşıyor hocam, ayrıca F310'un sıfır fiyatının afaki olarak abartıldığını düşünüyorum.
Aşıyor hocam da sırf arada 100TL var ikinci ele yönelmek pek mantıklı gelmedi açıkcası. 400-1000TL arasındaki bütçede en iyi alınabilecek gamepad bence F310'dur. Kimileri çakma DualShock kolu tercih eder kimileri de orijinal F310'u tercih eder. Fiyatı abartı değil bence ama fikrinize saygı duyarım.

Bu fiyat aralığına çok fazla fason üretim ürün var. Hangisinin kronik sorunu yoktur veya daha kısa sürede bozulmaz bilemem. Bağlantıdaki ürünlerden birini alıp bozulana kadar kullanmak en ideali. Yani bu fiyat aralığında çok para vermeyin.

Yarış oyunu için tetikli bir şey arıyorsanız en çok satan PS4 kontrolcülerine de bakabilirsiniz. Yukarıdaki ve PS4 kontrolcülerin hepsi için ayrıca uygulama yüklemeniz gerekiyor. Vigem Bus driver yüklemenizi öneririm. Steam'dan oyun oynarken de şu ayarı açın.

Sürücü sorunu yaşarsanız oyunları Steam ekleyip çalıştırmayı da deneyebilirsiniz. Ama çakma da olsa güncel kontrolcüler input(tam ismini bilmiyorum) bağlantı kullandığından Windows algılıyor.

2025-04-06_20-12.webp

Maksimum 500-600 bandına Xbox tipinde bir gamepad önerebilirseniz sevinirim. Kablosuz olması, hall effect vb. özellikler bu paralara pek olmayacağı için çok da gözüm yok. İşimi görsün yeter.

Orijinal olmadığını biliyorum ama bu tip bir şey almayı düşündüm ancak ne kadar sorun çıkartmaz bilemedim.

Her ne kadar eski bir gamepad olsa da bu bütçede en iyisi F310 olacaktır. Alacağınız diğer ürünlerin çok dayanacağını zannetmiyorum.