Bütçe
500-600 TL

Rep

Çalışkan
Bütçem yukarıda belirttiğim gibi. Sağlam ve uzun ömürlü bir şey olsun yeter. Oluyorsa da kadranı biraz daha çekici olabilir.

Hocam bu fiyata pek bir şey bulunmaz bence. Sokaktaki zencilerden almanı tavsiye ederim. Arkadaş almıştı 1 seneye yakın oldu hala kullanıyor.

Bütçe 850 olursa bunu öneririm. Quartz olması kolay değiştirme sağlar uzun ömürlü ve en azından malzemesi belli bir saat.
Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürler

Casio MW240 kullanıyorum camı çok kolay ciziliyor harici çok güzel bir saat ama 900-1.000 TL civarinda. Bütçem çıkmıyor diyorsan Q&Q öneririm.
695 TL Q&Q
Bu güzel miş kaydettim. Birde dolaptan bir saat buldum casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orjinal mı oluyor?

Son düzenleme:
Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürler.

Bu güzelmiş kaydettim. Bir de dolaptan bir saat buldum Casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orijinal mı oluyor?

Modeli ne? 700 TL olan modeller var eğer sıfır fiyatı pahalı bir saat ise ikinci elide pahalıdır. Gorsel veya model paylaşabilir misiniz?

Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürler.

Bu güzelmiş kaydettim. Bir de dolaptan bir saat buldum Casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orijinal mı oluyor?

Bu fiyat bandında adamakıllı saat bulamazsın atabileceğim en iyi ihtimal buydu. Q&q da japonların güzel saat markalarındandır. Dediğin Casio model lazım, genellikle 2.el de olsa çok ucuz geldi edifice serisi vs. olabilir desem yanlış olur. Model söylesen güzel olur.