Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-600 TL
Mavz 2K
Başarılı
Bütçe 850 olursa bunu öneririm. Quartz olması kolay değiştirme sağlar uzun ömürlü ve en azından malzemesi belli bir saat.
549 TL'ye düşüyor, kupon aktif mi bilmiyorum. Bakabilirsin.
Görünüş güzel değil(şahsen).Bütçe 850 olursa bunu öneririm. Quartz olması kolay değiştirme sağlar uzun ömürlü ve en azından malzemesi belli bir saat.
Mavz 2K
Başarılı
Bu fiyata başka seçenek yok.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Hocam bu fiyata pek bir şey bulunmaz bence. Sokaktaki zencilerden almanı tavsiye ederim. Arkadaş almıştı 1 seneye yakın oldu hala kullanıyor.
Casio MW240 kullanıyorum camı çok kolay ciziliyor harici çok güzel bir saat ama 900-1.000 TL civarinda. Bütçem çıkmıyor diyorsan Q&Q öneririm.
695 TL Q&Q
695 TL Q&Q
Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürlerBütçe 850 olursa bunu öneririm. Quartz olması kolay değiştirme sağlar uzun ömürlü ve en azından malzemesi belli bir saat.
Bu güzel miş kaydettim. Birde dolaptan bir saat buldum casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orjinal mı oluyor?Casio MW240 kullanıyorum camı çok kolay ciziliyor harici çok güzel bir saat ama 900-1.000 TL civarinda. Bütçem çıkmıyor diyorsan Q&Q öneririm.
695 TL Q&Q
Son düzenleme:
Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürler.
Bu güzelmiş kaydettim. Bir de dolaptan bir saat buldum Casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orijinal mı oluyor?
Modeli ne? 700 TL olan modeller var eğer sıfır fiyatı pahalı bir saat ise ikinci elide pahalıdır. Gorsel veya model paylaşabilir misiniz?
Mavz 2K
Başarılı
Hocam klasik ibreli saat arıyorum dijitali pek sevmiyorum teşekkürler.
Bu güzelmiş kaydettim. Bir de dolaptan bir saat buldum Casio marka görünüşü falan çok hoşuma gitti fiyatı da 650 700 bir şeydi sahte olma ihtimali var mıdır acaba sordum ithal dedi yaani orijinal mı oluyor?
Bu fiyat bandında adamakıllı saat bulamazsın atabileceğim en iyi ihtimal buydu. Q&q da japonların güzel saat markalarındandır. Dediğin Casio model lazım, genellikle 2.el de olsa çok ucuz geldi edifice serisi vs. olabilir desem yanlış olur. Model söylesen güzel olur.