senuzulme

Üstün
Yer
İstanbul
Arkadaşlar kulaklığa pek alışamadım. Dolayısıyla bilgisayara bağlayabileceğim bir hoparlör arıyorum. Çok üst düzey bir beklentim yok, yüksek seste cızırtı yapmasın yeter. 500-600 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: ASRocK B450M Pro4

Arkadaşlar kulaklığa pek alışamadım. Dolayısıyla bilgisayara bağlayabileceğim bir hoparlör arıyorum. Çok üst düzey bir beklentim yok, yüksek seste cızırtı yapmasın yeter. 500-600 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum.

Anakart: ASRock B450M Pro4.

Mikado markasına bakabilirsin ben 600'e almıştım zamanında şu an kaç bilmiyorum.

Anakart: ASRocK B450M Pro4
Bu bütçede çok fazla seçenek yok gibi, buna bakabilirsiniz.

Küçükte olsa Subwoofer'i olması güzel duruyor, nasıldır bilmiyorum ama fiyati için iyi duruyor.

Aldım maalesef.

Hiç beğenmedim. %100'de bile beklentinin çok altında bir ses sağlıyor.

Güncelleme | Arkadaşlar Logitech'ten aldığım hoparlörü iade ettim ve Dolap uygulamasından normalde 400 TL ama bana kuponla 230 TL'ye gelen Creative SBS-245 ürününü aldım. Ses kalitesi olarak abartmıyorum, arada 10 kat fark var. Sesi de gayet net veriyor üstelik.

Son düzenleme: