Bütçe
500-700 TL

Dexler

Uzman
Telefondan giriş yapıyorum, bütçem 500-700 civarında. Bu bütçelerdeki gamepadlerden hayır gelmeyeceğini biliyorum ama maksimum 3-4 ay stabil şekilde götürse yeter, fazlasında gözüm yok :D. Ne önerirsiniz? Artı olarak kablosuz olması şart.

Son düzenleme:
Telefondan giriş yapıyorum, bütçem 500-700 civarında. Bu bütçelerdeki gamepadlerden hayır gelmeyeceğini biliyorum ama maksimum 3-4 ay stabil şekilde götürse yeter, fazlasında gözüm yok :D. Ne önerirsiniz?
Yok diye biliyorum o paralara hocam. 2. ele yönelin.

Telefondan giriş yapıyorum, bütçem 500-700 civarında. Bu bütçelerdeki gamepadlerden hayır gelmeyeceğini biliyorum ama maksimum 3-4 ay stabil şekilde götürse yeter, fazlasında gözüm yok :D. Ne önerirsiniz? Artı olarak kablosuz olması şart.

Sahte DualShock 4 alabilirsin hocam götürür 3-4 ay.

Teşekkürler. GeForce NOW tanıyabilir mi gamepadi peki? Sahte olduğu için falan sorun çıkartır mı? Bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Tanıyabilir. Sorun çıkarır büyük ihtimalle, tuş hassasiyetleri bozulur, anakartlar vesaire aşırı dandik oluyor. Bütçe arttırıp düzgün bir gamepad almanızı öneririm.

Buna benzer bir şey bulursanız iş görür gibi. Steam görüyorsa bunları (Zamanında kullanmıştım Yues marka olanı) onlarda GeForce NOW üzerinde illaki görür.
Anladım. Teşekkür ederim hocam.

En çok satan vs. olduğundan dolayı sanırım bunu tercih edeceğim. Kablosuz olmasıda daha iyi, telefonun type-c girişi sürekli temassızlık yapıyor. Son sorum şu şekilde: Sizce internete bağlı olmaksızın bir gecikme vs. yaşar mıyım? İnternetim 50 mbps, ping problemi yaşamıyorum yani. Cevabınız evet ise kabloluya yönelebilirim.

Anladım. Teşekkür ederim hocam.

En çok satan vs. olduğundan dolayı sanırım bunu tercih edeceğim. Kablosuz olmasıda daha iyi, telefonun Type-C girişi sürekli temassızlık yapıyor. Son sorum şu şekilde: Sizce internete bağlı olmaksızın bir gecikme vs. yaşar mıyım? İnternetim 50 Mbps, ping problemi yaşamıyorum yani. Cevabınız evet ise kabloluya yönelebilirim.

Bluetooth 5.0 ve sonrasında gecikmeler sıkıntı çıkartmıyor ama aldığınız kol 4.2 falan sizin telefonda 5.0 üzeriyse o zaman GeForce'dan bağımsız olarak gecikmeyi hissedersiniz. GeForce sunucuları da bazen etki ediyor.

Bluetooth 5.0 ve sonrasında gecikmeler sıkıntı çıkartmıyor ama aldığınız kol 4.2 falan sizin telefonda 5.0 üzeriyse o zaman GeForce'dan bağımsız olarak gecikmeyi hissedersiniz. GeForce sunucuları da bazen etki ediyor.

Peki. Biraz daha bakayım ben o zaman. Teşekkürler cevabınız için.

Muhtemelen "sorex" marka olanı alacağım, biraz gecikme olacak ama o da tuzu biberi. Kablosuz olması şart çünkü type-c girişi sürekli temeassızlık yapıyor, oyundan keyif falan alamam muhtemelen. Elime ulaşıktan sonra bu konuyu güncellerim mutlaka. Bütçeyi ayarlayabilirsem daha iyi bir gamepadde alabilirim, duruma göre değişir. Konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme: