Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 10.000 TL
Net olması lazım hocam.
Kostes
Uzman
Yani 10 k ya kadar var ama o kadar vermek mantıklı gelmiyor arşiv niyetine tutacağım ikinci el önerilerede açığım ayrıca.
2-4 arası diyebiliriz bence illa 500 GB olmak zorunda değil bu fiyat bandında bu daha iyi derseniz değerlendirebilirim.
2-4 arası diyebiliriz bence illa 500 GB olmak zorunda değil bu fiyat bandında bu daha iyi derseniz değerlendirebilirim.
Yani 10 k ya kadar var ama o kadar vermek mantıklı gelmiyor arşiv niyetine tutacağım ikinci el önerilerede açığım ayrıca.
Önemli veri var mı? Ya da giderse de üzülmem dediğiniz şekilde mi? 10K'ya 6 TB WD My Passport var.
WESTERN DIGITAL My Passport 6 TB Harici Hard Disk Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
WESTERN DIGITAL My Passport 6 TB Harici Hard Disk Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar k
İkinci el alacaksan badsector var mı kontrol et.
- Makaleler
- 7
Sifir 500GB HDD yillardir uretilmiyor diye biliyorum, harici dahi olsa. Bu yuzden muhtemelen sifir diye aldiginiz urun bile yenilenmis cikacaktir.
Bu HDD icinden WD Blue disk cikiyor diye biliyorum. Bunu dusunmezseniz bu urunu de dusunebilirsiniz. Kargoyla birlikte butcenizi asiyor diye direkt onermedim.
Bu HDD icinden WD Blue disk cikiyor diye biliyorum. Bunu dusunmezseniz bu urunu de dusunebilirsiniz. Kargoyla birlikte butcenizi asiyor diye direkt onermedim.
Kostes
Uzman
Önemli veriden ziyade kitap arşivimi oraya taşıyacağım 370 GB kadar bir arşiv. Bende attığınız WD pasaport a bakıyordum önerileriniz için teşekkür ederim. Bad sector olduğunu nasıl anlayabilirim ya da direk sıfır mı almamı önerirsiniz?
Bad sector olduğunu nasıl anlayabilirim ya da direk sıfır mı almamı önerirsiniz?
Bad Sector birkaç program kullanarak öğrenebilirsin ama sıfır almak daha iyi. Attığım linkteki harici disk 6 TB olup uzun zaman boyunca kullanırsın. Tabii 2 ay içinde bozulanlar var ama hemen hemen herkes 6-7 yıl kullanıyor. Seçim senin.
- Makaleler
- 7
Harici HDD'leri hor kullananlar cok, NAS veya dahili masaustu HDD'ler gibi degil pek. Bir de olayin bunlar mekanik diskler olduklari icin etik kismi var. Bu yuzden acikcasi 2. el almani onermem dostum. Karar senin tabii ki. Attigim disklerin fiyatlari kotu degil, kaldi ki depolama 2. el aldiginizda cok daha ucuza alabildiginiz bir kategori de genelde degil...
Hocam, NAS için kullanılan disklerde nasıl bir tasarım var?Harici HDD'leri hor kullananlar cok, NAS veya dahili masaustu HDD'ler gibi degil pek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-