Bütçe
500

25457 47

Başarılı
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Şarj fiyatlarını bilmiyorum, fakat pahalı olmasını istemiyorum çünkü telefon yakın zamanda değişecek. A73 ile uyumlu ve sorun çıkarmayacak şarj aleti önerir misiniz? Bütçem en fazla 500 TL.

Hayır, sorun çıkarmaz. Aksine daha iyi olur, ileride 45W destekli bir telefon alırsan nimetinden tam yararlanırsın. Zaten telefonun ihtiyacı olan kadar watt çeker, üstü zarar vermez.

S24 Ultra kullanıyorum, şarj aletini A73'e taksam sorun çıkartmaz anladığım kadarıyla. Bu arada attığınız modeli alıp mini lamba, powerbank tarzı cihazları şarj edebilir miyim? Bunlarla kullanımda herhangi bir sorun olur mu? En son 25W'lık şarj aletine powerbank taktığımda aşırı ısınmıştı.

S24 Ultra kullanıyorum, şarj aletini A73'e taksam sorun çıkartmaz anladığım kadarıyla. Bu arada attığınız modeli alıp mini lamba, powerbank tarzı cihazları şarj edebilir miyim? Bunlarla kullanımda herhangi bir sorun olur mu? En son 25W'lık şarj aletine powerbank taktığımda aşırı ısınmıştı.
Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Macbook tarzı laptoplar için de uyumlu olduğu söylenmiş, powerbank şarj edeceğini düşünüyorum :)

Bu model biraz fazla ısınıyor gibime geldi benim. Yaklaşık 1-2 ay kullandım. 47w olan versiyon tercih edilebilir harici kablo ile birlikte. Şuanda 47w olan versiyonu kullanıyorum, bundan daha memnun kaldım.