500 TL bütçe mousepad önerisi

Tuncaycoo

Uzman
500 TL civarlarında mousepad önerisi verir misiniz? Küçük olmasın yeter.

Klasse Pro alabilirsin. 'Cebimde paramın kalmasını istiyorum.' dersen de XRades bakabilirsin ama aldıktan sonra havalandırmanı öneririm zira biraz plastik kokuyor bana kalırsa.

Klasse Pro alabilirsin. 'Cebimde paramın kalmasını istiyorum.' dersen de XRades bakabilirsin ama aldıktan sonra havalandırmanı öneririm zira biraz plastik kokuyor bana kalırsa.
Link varsa atabilir misiniz ? Klasse pro olan.

XRades'de plastik kokusu yok hocam, tam tersi Klasse Pro'da çok plastik kokusu şikayeti var.

XRades'de plastik kokusu yok hocam, tam tersi Klasse Pro'da çok plastik kokusu şikayeti var.
İkisini de kullandığımda XRades nedense aşırı plastik kokutmuştu, ama 1.5 haftada geldiği için kargodan ötürü kokmuş da olabilir.

Sizce bu üç mousepadden en kalitelisi hangisi ? Pahalı değiller zaten alabilirim sıkıntı yok ama üçü de çok güzel duruyor tasarım olarak. Kalite bilmiyorum. Sizce hangisi ?

QCK Plus modeline de bakabilirsin, 550 TL civarında şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…