Detaylar
Kim cevapladı?Tuncaycoo
Uzman
Link varsa atabilir misiniz ? Klasse pro olan.Klasse Pro alabilirsin. 'Cebimde paramın kalmasını istiyorum.' dersen de XRades bakabilirsin ama aldıktan sonra havalandırmanı öneririm zira biraz plastik kokuyor bana kalırsa.
SF26
Üstün
nomad.aka
Uzman
Tasarım olarak güzel gözüküyor. Ayrıca kauçukdan yapılma farklı renk türleride var hepsi aynı fiyat. İçeriğine bakın derim. Sonra vasat çıkmasın.
[/URL]
[/URL]
XRades'de plastik kokusu yok hocam, tam tersi Klasse Pro'da çok plastik kokusu şikayeti var.Klasse Pro alabilirsin. 'Cebimde paramın kalmasını istiyorum.' dersen de XRades bakabilirsin ama aldıktan sonra havalandırmanı öneririm zira biraz plastik kokuyor bana kalırsa.
SF26
Üstün
İkisini de kullandığımda XRades nedense aşırı plastik kokutmuştu, ama 1.5 haftada geldiği için kargodan ötürü kokmuş da olabilir.XRades'de plastik kokusu yok hocam, tam tersi Klasse Pro'da çok plastik kokusu şikayeti var.
Tuncaycoo
Uzman
Tasarım olarak güzel gözüküyor. Ayrıca kauçukdan yapılma farklı renk türleride var hepsi aynı fiyat. İçeriğine bakın derim. Sonra vasat çıkmasın.
[/URL]
Sizce bu üç mousepadden en kalitelisi hangisi ? Pahalı değiller zaten alabilirim sıkıntı yok ama üçü de çok güzel duruyor tasarım olarak. Kalite bilmiyorum. Sizce hangisi ?XRades'de plastik kokusu yok hocam, tam tersi Klasse Pro'da çok plastik kokusu şikayeti var.
Tuncaycoo
Uzman
Maalesef küçük bana göre. Diğer arkadaşların attıkları tam benlik. Sizce klasse mi porge mu yoksa xrades mi tercih edilmeli ?QCK Plus modeline de bakabilirsin, 550 TL civarında şu an.