Sizde de durum aynı mı?

• Evet eskiden çok daha heyecanlı olurdum artık yok.

• Hayır hala çok heyecanlı

• Hiç bir zaman bir şey hissetmedim

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Dagster3532

Becerikli
Eskiden çoğumuz bir telefon alırdık ve kutusunu bile resmen ailecek açardık, saatlerce yeni özelliklerini ya evde ya da dışarıda arkadaşlarla kola çekirdek yaparak incelerdik. Şimdi bir telefon alıyoruz ve sanki o telefonu ilk defa değil de her zaman yanımızda taşıyormuş gibi, bir heves bile olmadan açıp direkt cebimize koyuyoruz. Mesela S26 Ultra aldım ancak asla ve asla bir heyecan veya bir heves içimde oluşmadı. Sizde de bu durum var mı? Bende genel olarak teknolojik tüm aygıtlarda var. Ancak telefon gibi sürekli yanımızda taşıdığımız aygıt için bile bir heyecan yoksa tam olarak ne diyeceğimi bilmiyorum. Neden oluyor sizce?

Eskiden telefon kılıfları da olmazdı, her telefonun kendine haz özel tasarımları ve kılıf takılamayacak değişik şekilleri vardır çünkü.

Eski modeller tamamen birbirine benzemediği için eskiden heyecanlı geliyordu, artık hepsi aynı. Benzer arayüzler, aynı çentikli ekranlar vs. heyecan vermiyor.

Şuan tüm yenilikler yazılım üzerinden geliyor. Eskiden teknoloji tam gelişmediği için her yeni modelde donanımsal açıdan devasa farklar oluyordu. Bu da bizi daha da heyecanlandırırdı.

2011-2016 yılları arasında çıkan birkaç modeli vereyim, nasıl da heyecan verici olduğu tasarımdan bile belli :D

LG G4
1780577615799.webp

Sony Xperia XZ Premium
1780577808417.webp

Samsung Galaxy Wonder
1780577808491.webp

Apple özellik eklemez sadece isim değişikliği ve yeni bir cip ekle al sana yeni iPhone.

Samsung en sevdiğin marka olsa da bayağı bozduğunu düşünüyorum. S21 Ultra'dan sonra bi' S23 Ultra derim sonrası boş.

Telefonlar çünkü mükemmel. Yani şu anda 2-3 sene öncenin amiral gemisini alıp kullansan bir şey kaybeder misin? Hayır. Bir telefonda olmasını istediğiniz yeni şey nedir?