Mustckmk 58

Uzman
Şu an için düşündüğümde, telefonların yerini alabilecek bir cihaz gerçekçi ve fiziki olarak bana imkansızmış gibi geliyor. Bu, öyle bir şey olmalı ki hem insanların telefonlara olan bütün ihtiyacı ve bağımlılığı bitmeli, hem çok daha erişilebilir, hem de çok daha konforlu olmalı.

Şu an için düşündüğümde, telefonların yerini alabilecek bir cihaz gerçekçi ve fiziki olarak bana imkansızmış gibi geliyor. Bu, öyle bir şey olmalı ki hem insanların telefonlara olan bütün ihtiyacı ve bağımlılığı bitmeli, hem çok daha erişilebilir, hem de çok daha konforlu olmalı.
Meta gözlükler. Bir yolunu bulup onu da ekranlı yaparlar.

Her şeyi zihinle yaparız. Uyku-uyanıklık arası hale geçip oradan telefonu seçeriz oyun lobisi gibi.

İnsanlar gözlükten kurtulmak için gözlerini çizdiriyor, lens kullanıyor. Ben bu teknoloji firmalarının gözlük takıntısını anlamıyorum.

Bence de çip benzeri sistemler olabilir.