BIG C4LL

Uzman
Yer
Ankara
En fazla aylık 500 TL olursa sevinirim. Ping problemi, sunucuyu açmak için beklemek gibi problemler olmasın. Bir de mod konusunda özgür olabileceğim bir kiralık sunucu onerisi istiyorum.

SAGA ve birkaç hosting firması ile kötü deneyimler geçirdiğimden beri Kayizer kullanıyorum. 3-4 kere Minecraft için 10GB'lık sunuculardan aldım ancak tüm konfigürasyonunu ben yaptım yani hazır panel kullanmadım. Sunucumun haftalarca bir kere kapandığınad tanık olmadım ve memnundum. Şu an da geçici web site hostingim için yine düşük konfigürasyonlu bir VDS aldım ve aldığımdan beri kapanmadı 1 hafta olacak. Hiçbir şekilde kesinti de yaşamadım.

Saga ve birkaç hosting firması ile kötü deneyimler geçirdiğimden beri kayizer kullanıyorum. 3-4 kere Minecraft için 10GB'lık sunuculardan aldım ancak tüm konfigürasyonunu ben yaptım yani hazır panel kullanmadım. Sunucumun haftalarca bir kere kapandığınad tanık olmadım ve memnundum. Şu an da geçici web site hostingim için yine düşük konfigürasyonlu bir VDS aldım ve aldığımdan beri kapanmadı 1 hafta olacak. Hiçbir şekilde kesinti de yaşamadım.

Saga berbat bence de. Kayizer de iyidir. Önemli olan yüksek performanslı bir VDS almak.

Keyubu ile çalıştım ve rezaletler. Siteden bir ticket açtığımda Discord sunucumuza gelin konuşalım diyorlar. Siteden ticket atıyorum bir de Discord sunucularına katılıp oradan ticket açıyorum. Sorunlar geç çözülüyor. VDS aldığımda birçok problem ile karşılaştım. Sonrasında başka firmaya geçtim. Kafam rahat.

Batihost içinde Minecraft forumlarında birçok şikayet konusu açıldığını gözlemlemiştim. Ama tabii hizmet almadığım için bu konuda kendi fikirlerimi sunamayacağım.

Keyubu ile çalıştım ve rezaletler. Siteden bir ticket açtığımda Discord sunucumuza gelin konuşalım diyorlar. Siteden ticket atıyorum bir de Discord sunucularına katılıp oradan ticket açıyorum. Sorunlar geç çözülüyor. VDS aldığımda birçok problem ile karşılaştım. Sonrasında başka firmaya geçtim. Kafam rahat.

Batihost içinde Minecraft forumlarında birçok şikayet konusu açıldığını gözlemlemiştim. Ama tabii hizmet almadığım için bu konuda kendi fikirlerimi sunamayacağım.

Keyubu'dan ben çok memnunum aksine. Cevaplamadıkları ticketım yok diyebilirim. Ayrıca çok hızlı şekilde dönüş yaptılar hep. Batihost Keyubu'ya göre biraz daha ucuz ama desteği kötü yalan söyleyemeceğim. Zaten Minecraft sunucusunu VDS üzerinden açacak iseniz detaylara hakim olmanız gerekli. Bilginiz yoksa hiç bulaşmaya gerek yok web panel+ FTP iş görür.

Şunu da ekleyeyim ekstradan konu sahibi için. Eğer yeni sürümler 1.16+ ya da modlu oynayacaksanız Ryzen makinelerden almanız gerekli. Intel'in eski işlemcileri kasım Kasım kasılıyor. Özellikle sunucuda chunk açtıkça droplar kaçınılmaz oluyor. Ucuza kaçmayın o yüzden. Adamakıllı bir sunucu alın. Intel E5 12-16 GB almak yerine Ryzen işlemci 8 GB almak daha iyidir.

Keyubu'dan ben çok memnunum aksine. Cevaplamadıkları ticketım yok diyebilirim. Ayrıca çok hızlı şekilde dönüş yaptılar hep. Batihost Keyubu'ya göre biraz daha ucuz ama desteği kötü yalan söyleyemeceğim. Zaten Minecraft sunucusunu VDS üzerinden açacak iseniz detaylara hakim olmanız gerekli. Bilginiz yoksa hiç bulaşmaya gerek yok web panel+ FTP iş görür.
Ben ticketleri cevaplamıyorlar demedim. Discord sunucularına çağırıyorlar bunu söyledim. Sorunlarımı geç çözüyorlar bunu söyledim.
VDS ve VPS'e hakimim. 2013'den beri Metin2, Ultima Online, Cengizhan2 PvP serverları kurdum.

Ben ticketleri cevaplamıyorlar demedim. Discord sunucularına çağırıyorlar bunu söyledim. Sorunlarımı geç çözüyorlar bunu söyledim.
VDS ve VPS'e hakimim. 2013'ten beri Metin2, ultima online, cengizhan2 PvP serverları kurdum.

Sizin için demedim zaten konu sahibi için belirtmiştim. Bende 2014'ten beri onlarca değişik hosting ile Minecraft sunucuları açtım. En memnun olduğum arasında Batihost olmuştu ama önermiyorum. MC konusunda sorunuz olursa desteği yok denecek kadar az. Sadece teknik konularda destek veriyorlar. Ucuz ve performanslı olduğu için hep onu tercih etmiştim.

Son düzenleme: