Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba. Bilirsiniz ki ben yeni sistem aldım. Neredeyse tüm oyunları kaldırdığı için biraz oyun alacağım 500 TL yani (13-14 dolar) sepet önerisi bekliyorum. 13-14 dolar bütçem var oyun veya sepet şeklinde önerseniz iyi olur. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Sevdiğim oyun türleri ve sistemim altta.

Sevdiğim oyun türü: Savaş, macera, aksiyon, bulmaca, hikayeli, çok oyunculu, tek oyunculu, soygun, hayatta kalma, zombi, askeri, parkur türleri olsa iyi olur.

Sistemim:
  • Ekran kartı: RTX 4070.
  • RAM: 16 GB RAM.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • İşletim sistemi: Windows 11.
  • SSD veya HDD modeli: 1 TB M.2 SSD.
  • Anakart: Bilmiyorum.
Sistemim yukarıda notlarım altta:

Not 1: Steam'den oyun önerseniz iyi olur.
Not 2: Sepet şeklinde önerseniz daha iyi olur ama oyunda önerebilirsiniz.

Oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler🙂.

Merhaba. Bilirsiniz ki ben yeni sistem aldım. Neredeyse tüm oyunları kaldırdığı için biraz oyun alacağım 500 TL yani (13-14 dolar) sepet önerisi bekliyorum. 13-14 dolar bütçem var oyun veya sepet şeklinde önerseniz iyi olur. Oyun önerilerinizi bekliyorum. Sevdiğim oyun türleri ve sistemim altta.

Sevdiğim oyun türü: Savaş, macera, aksiyon, bulmaca, hikayeli, çok oyunculu, tek oyunculu, soygun, hayatta kalma, zombi, askeri, parkur türleri olsa iyi olur.

Sistemim:
  • Ekran kartı: RTX 4070.
  • RAM: 16 GB RAM.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • İşletim sistemi: Windows 11.
  • SSD veya HDD modeli: 1 TB M.2 SSD.
  • Anakart: Bilmiyorum.
Sistemim yukarıda notlarım altta:

Not 1: Steam'den oyun önerseniz iyi olur.
Not 2: Sepet şeklinde önerseniz daha iyi olur ama oyunda önerebilirsiniz.

Oyun önerilerinizi bekliyorum iyi günler🙂.
Oynamadiysan 2 dolar daha koy RDR2 al geç. Oyunun kalitesini anlatmaya gerek yok zaten.

Oynamadiysan 2 dolar daha koy RDR2 al geç. Oyunun kalitesini anlatmaya gerek yok zaten.

Var hocam.

Steam'den istediğinizi biliyorum fakat Epic Games'ten alırsanız paranızı daha verimli değerlendirmiş olursunuz. Attığım oyunlar toplam 486.5 TL ediyor. Steam'de bu kadar verimli harcayamazsınız. Eğer alacaksanız yarın indirim bitiyor haberiniz olsun.

Hocam neredeyse Epic Games'den tek bir şey bile almam Epic Games'den birkaç gün önce RDR2 449 TL'ye aldım oyunu açmadı iadede edemedim sonra Steam'den aldım o yüzden hayatta almam.