Bütçe
500 TL

Juvelius

Yetkin
Anker 521 şarj adaptörüyle uyumlu olan kaliteli bir şarj kablosu almak istiyorum. Şarj kablosunun iki tarafı da USB-C olmalı. Aklımda Anker'in bu modelleri var:

Sizce ileriye dönük olması açısından 240W olanı mı almalıyım, 60W olan yeterli olur mu? Anker yerine Spigen, Ugreen gibi markaların şarj kabloları mı tercih edilmeli? Yardımlarınızı rica eder, şimdiden teşekkür ederim.

Hocam öncelikle adaptörü ne için kulanacaksın? Bir de Anker yerine farklı bir marka almaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama eğer farklı bir marka tercih edecek olsam sanırım Ugreen alırdım.

Hocam adaptör zaten 40W destekliyor 240W almanın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum Anker veya Ugreen'in herhangi bir modelini rahatlıkla kullanabilirsin.

Bir de Anker yerine farklı bir marka almaya gerek olduğunu düşünmüyorum ama eğer farklı bir marka tercih edecek olsam sanırım Ugreen alırdım.
Anlıyorum. Ugreen markasının hangi modelini tavsiye edersiniz? Anker'in şarj kablolarıyla ilgili hem olumlu hem olumsuz yorumlar gördüm, ikilemdeyim.

Hocam adaptör zaten 40W destekliyor, 240W almanın pek bir mantığı olduğunu düşünmüyorum. Anker veya Ugreen'in herhangi bir modelini rahatlıkla kullanabilirsin.
İleride belki 240W olana ihtiyacım olur. Bu durumda 60W yerine 240W olanı tercih etmem doğru olur diye düşünüyorum, ileriye dönük olur. Fiyatı da uygun duruyor üstelik.

Son düzenleme:
Hocam bence tereddüt etmene gerek yok Anker ve Ugreen ile ilgili çünkü iki firma da malının arkasında duruyor. Rahat olabilirsin. Herhangi bir modelini alabilirsin bence.
Hocam ileriye dönük düşünüyorsun fakat adaptörün çıkışı 40W olduğu için 240W in hiçbir önemi yok. İleriye dönük düşünmek istiyorsan. Anker veya Ugreen'in yüksek watt değerlerine sahip adaptörünü alıp. Attığın kablolar ile desteklemen uygun olacaktır. 40W adaptör ile 240W kablo ile 40W alacaksın zaten.

40W adaptör ile 240W kablo ile 40W alacaksın zaten.
Biliyorum. Demek istediğim ileride 240W kablo lazım olursa sadece adaptör değişikliği yaparım, kablo almama gerek kalmaz. Neyse, fazla düşünmeden 240W olanı alıyorum. Önerin ve bilgilendirmen için teşekkür ediyorum.