Detaylar
Kim cevapladı?Philologically
Yetkin
İlk defa oynayacaksanız TLOU
balerion
Uzman
tlou dizisini izledim güzeldi ama bilemedim yinede
evet sizin için başyapıt olduğu belli zatenNe tür oyunlar tercih ettiğinize göre değişir fakat The Last Of Us Part I e bayılacağınıza eminim. Benim için bir baş yapıttır.
ben genellikle gow,rdr2,cyrsis,days gone gibi oyunlar oynuyorum fakat doomunda başyapıt olduğunu söyleyenler var
yada ikisinide almayıp cs skinmi alsam?
yani alırsam ilk olucak
Diziyi tamamen bitirdiniz mi? Ben diziyi önemli olduğunu düşündüğüm sahneleri nasıl yaptıklarını görmek için izlemiştim. Dizi olduğu için haliyle oyuna nazaran hikaye açısından daha çok detay ve replik ekliyorlar. Ben diziyi pek beğenmedim, çok detaya girmeye gerek yok. Diziyi izleyenlerin özellikle Part I ve Part II'yi oynaması gerektiğini düşünüyorum.tlou dizisini izledim güzeldi ama bilemedim yinede
balerion
Uzman
ya zaten dizide ellie karakterini oynattıkları kişiden ötürü rezalet olmuşDiziyi tamamen bitirdiniz mi? Ben diziyi önemli olduğunu düşündüğüm sahneleri nasıl yaptıklarını görmek için izlemiştim. Dizi olduğu için haliyle oyuna nazaran hikaye açısından daha çok detay ve replik ekliyorlar. Ben diziyi pek beğenmedim, çok detaya girmeye gerek yok. Diziyi izleyenlerin özellikle Part I ve Part II'yi oynaması gerektiğini düşünüyorum.
CS de skin almak çok mantıklı gelditlou dizisini izledim güzeldi ama bilemedim yinede
evet sizin için başyapıt olduğu belli zaten
ben genellikle gow,rdr2,cyrsis,days gone gibi oyunlar oynuyorum fakat doomunda başyapıt olduğunu söyleyenler var
yada ikisinide almayıp cs skinmi alsam?
Evet, Neil Druckmann'ın dizi için seçtiği oyuncuları da pek sevdiğimi söyleyemem. Bundan ziyade özellikle karakterlerin duyguları ve duruşlarını dizi de güzel bir şekilde yansıtamamışlar. Hangisini alacağınız sizin tercihiniz ama The last of us'a da şans verebilirsiniz.ya zaten dizide ellie karakterini oynattıkları kişiden ötürü rezalet olmuş
balerion
Uzman
CS de skin almak çok mantıklı geldi.
Evet, neil Druckmann'ın dizi için seçtiği oyuncuları da pek sevdiğimi söyleyemem. Bundan ziyade özellikle karakterlerin duyguları ve duruşlarını dizi de güzel bir şekilde yansıtamamışlar. Hangisini alacağınız sizin tercihiniz ama The Last of Us'a da şans verebilirsiniz.
Sağ olun bir deneyelin o zaman TLOU'yu.
Bitirdikten sonra yine fikirlerinizi burada paylaşabilirsiniz hocam, bekliyoruz.
Emre Human
Üstün
1'i alacaksanız mutlaka bir ara 2'yi de alın baştan söyleyeyim
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347