Ne tür oyunlar tercih ettiğinize göre değişir fakat The Last Of Us Part I e bayılacağınıza eminim. Benim için bir baş yapıttır.

tlou dizisini izledim güzeldi ama bilemedim yinede

Ne tür oyunlar tercih ettiğinize göre değişir fakat The Last Of Us Part I e bayılacağınıza eminim. Benim için bir baş yapıttır.
evet sizin için başyapıt olduğu belli zaten😀
ben genellikle gow,rdr2,cyrsis,days gone gibi oyunlar oynuyorum fakat doomunda başyapıt olduğunu söyleyenler var
yada ikisinide almayıp cs skinmi alsam?

yani alırsam ilk olucak

Diziyi tamamen bitirdiniz mi? Ben diziyi önemli olduğunu düşündüğüm sahneleri nasıl yaptıklarını görmek için izlemiştim. Dizi olduğu için haliyle oyuna nazaran hikaye açısından daha çok detay ve replik ekliyorlar. Ben diziyi pek beğenmedim, çok detaya girmeye gerek yok. Diziyi izleyenlerin özellikle Part I ve Part II'yi oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Diziyi tamamen bitirdiniz mi? Ben diziyi önemli olduğunu düşündüğüm sahneleri nasıl yaptıklarını görmek için izlemiştim. Dizi olduğu için haliyle oyuna nazaran hikaye açısından daha çok detay ve replik ekliyorlar. Ben diziyi pek beğenmedim, çok detaya girmeye gerek yok. Diziyi izleyenlerin özellikle Part I ve Part II'yi oynaması gerektiğini düşünüyorum.
ya zaten dizide ellie karakterini oynattıkları kişiden ötürü rezalet olmuş

evet sizin için başyapıt olduğu belli zaten😀
ben genellikle gow,rdr2,cyrsis,days gone gibi oyunlar oynuyorum fakat doomunda başyapıt olduğunu söyleyenler var
yada ikisinide almayıp cs skinmi alsam?
CS de skin almak çok mantıklı geldi :D.

ya zaten dizide ellie karakterini oynattıkları kişiden ötürü rezalet olmuş
Evet, Neil Druckmann'ın dizi için seçtiği oyuncuları da pek sevdiğimi söyleyemem. Bundan ziyade özellikle karakterlerin duyguları ve duruşlarını dizi de güzel bir şekilde yansıtamamışlar. Hangisini alacağınız sizin tercihiniz ama The last of us'a da şans verebilirsiniz.

CS de skin almak çok mantıklı geldi :D.

Evet, neil Druckmann'ın dizi için seçtiği oyuncuları da pek sevdiğimi söyleyemem. Bundan ziyade özellikle karakterlerin duyguları ve duruşlarını dizi de güzel bir şekilde yansıtamamışlar. Hangisini alacağınız sizin tercihiniz ama The Last of Us'a da şans verebilirsiniz.

Sağ olun bir deneyelin o zaman TLOU'yu.