Sarı siteden buldum ve adamla anlaştım. Soru başlıktaki gibi.

ASUS ENGTX560 Ti DC/2DI/1GD5 modelini satıyor. Sizce nasıldır?

Fermi 2.0 (Thermi) mimarisini soğutaibleceğini düşünüyorsan al. Diğer türlü kart elinde kalır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani, 350 civarı falan dese net alınabilir aslında hocam. İhtiyacın var mı buna, yoksa keyfi mi almış olacaksın?
Kardeşime alıyorum.

Fermi 2.0 (Thermi) mimarisini soğutaibleceğini düşünüyorsan al. Diğer türlü kart elinde kalır.
Kart ASUS'un çift fanlı modeli hocam.

Alınır, güçsüz bir kart değil. GTX 750 Ti ile sadece %2-3 geride kalıyor.
O zaman iyi ya.

Bu fiyata daha iyi bir kart bulamam. İhtiyaç varsa, darboğaz yapmıyorsa, sorunsuzsa alırdım. Sonuçta elden çıkarman bile masrafsız olur.
Evet. i3-2120'ye takılacak.

Kardeşime alıyorum.

Kart ASUS'un çift fanlı modeli hocam.

O zaman iyi ya.

Evet. i3-2120'ye takılacak.

DirectCU 2. Zaten VRAM'lere basan bir blok tasarımı yok. Adamlar Core clock basacağız diye gidip sadece bloğa Core a basacak soğutucu koymuşlar.
1771755174758.webp

DirectCU 2. Zaten VRAM'lere basan bir blok tasarımı yok. Adamlar Core clock basacağız diye gidip sadece bloğa Core a basacak soğutucu koymuşlar.
Onu soğutan eşşek gibi olan fanları, bende aynısı olan HDD6950 var, sıkıntı çıkarmadı kart 200W yediği halde. VRAM'ı fan soğutuyor sadece.

Onu soğutan eşek gibi olan fanları, bende aynısı olan HDD6950 var, sıkıntı çıkarmadı kart 200W yediği halde. VRAM'ı fan soğutuyor sadece.

MSI Afterburner ile fan devrini sürekli 100 olacak grafiğe ayarladığımda bile kart boşta 70 dereceydi. Seçim alıcının. Ben tavsiye etmiyorum.