LeoDEX

Becerikli
Yer
Türkiye
MX-4 veya 6 onermeyin, pump-out oluyor. i5-14400F için güzel bir macun önerir misiniz? Bütçem 200-500 TL arası. Hepsiburada üzerinden olursa daha iyi olur. TF7 kullanıyordum, PSU değişikliği yüzünden işlemci fanıni çıkartmam gerek o yüzden yenisi lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında kullandığınız macun gayet iyi, almışken tekrar alın derim, eğer farklı olsun derseniz de Kryonaut var ama biraz sert bir macun, takarken 2-3 kez fanı çıkarıp bakın boşluk olmamasına dikkat edin.

Aslında kullandığınız macun gayet iyi, almışken tekrar alın derim, eğer farklı olsun derseniz de Kryonaut var ama biraz sert bir macun, takarken 2-3 kez fanı çıkarıp bakın boşluk olmamasına dikkat edin.

Kryonaut kullandım çıkarırken baktigimda işlemcide hiç macun kalmamıs 2ayda gibi cıvık oluyor TF7 alayım yani.

@LeoDEX hocam zaten bu fiyatlara pek bir şey yok ama alabiliyorken TF8 alın, TF9 bulamadım ama olsaydı onu önerecektim.

Hocam Hepsiburada'da satılan TF9 sahte haberiniz olsun.

2 graminin 599TL olmasi ve kivaminin oldukca yogun olmasi sizin icin sorun olmayacaksa, TR ici alabileceginiz en iyi macun CTG-10 gibi bir sey.

igorsLAB'in testlerinde 4. sirada. Omru de uzun, GPU gibi IHS'siz die'lara surmeye de uygun.

1754864421263.webp

Bunun disinda Kryonaut'un omur olarak harika olmamasi normal, Thermal Grizzly bu yuzden bosuna Duronaut diye bir macun yapmiyor. Bunun disinda Kryonaut'un Extreme olani zaten LN2 kullanimi icin odakli bir macun oldugu icin gerek yok. Kryonaut'un artik oldukca fazla rakibi var. Buna ragmen TR forumlarinda bu kadar fazla onerilmesi ilginc.

TF7 hem omru pek uzun olmayan, hem de surulmesi bayagi zor bir macun. TF8 zaten ortalama bir macundu, 2025 uretimleri daha da kotu. TFX'in ve TF9'un da stogu olu.

Daha uygun fiyatli bir sekilde isi kapatmak istiyorsaniz bunu da dusunebilirsiniz.

2 graminin 599TL olmasi ve kivaminin oldukca yogun olmasi sizin icin sorun olmayacaksa, TR ici alabileceginiz en iyi macun CTG-10 gibi bir şey.

İgorslab'in testlerinde 4. sirada. Omru de uzun, GPU gibi ıhs'siz die'lara surmeye de uygun.

Eki Görüntüle 172143

Bunun disinda Kryonaut'un omur olarak harika olmamasi normal, Thermal Grizzly bu yuzden bosuna duronaut diye bir macun yapmiyor. Bunun disinda Kryonaut'un Extreme olani zaten LN2 kullanimi icin odakli bir macun oldugu icin gerek yok. Kryonaut'un artik oldukca fazla rakibi var. Buna ragmen TR forumlarinda bu kadar fazla onerilmesi ilginc.

TF7 hem omru pek uzun olmayan, hem de surulmesi bayagi zor bir macun. TF8 zaten ortalama bir macundu, 2025 uretimleri daha da kotu. Tfx'in ve TF9'un da stoku olu.

Daha uygun fiyatli bir sekilde isi kapatmak istiyorsaniz bunu da dusunebilirsiniz.

Ben 1 ay kullandım TF7 sıcaklığı iyiydi zaten 1 yılda bir değiştiriyorum ben macunu suanlik aynısını aldım.