Bütçe
500 TL (13 Dolar)
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba, ben şimdi Steam'i bıraktığım için kabasakala başladım oradan ilk defa The Last of Us part ı almıştım hiç sorun çıkmamıştı şimdi kabasakalda 500 TL bütçem var oradan bana CD key önerisi yapar mısınız? Sistemim notlarım altta.

Sistemim:
  • Ekran kartı: RTX 4070.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • RAM: 16 GB RAM.
  • HDD veya SSD modeli: Crucial 1 TB M.2 NVMe.
  • İşletim sistemi: Windows 11.
  • Anakart: Bilmiyorum.
  • Bilgisayarımın Hz'si: 200 Hz.

Notlarım:
  1. Kabasakal sitesinden önerseniz iyi olur.
  2. CD key önerseniz iyi olur.
  3. 140 GB depolamam var.
  4. Kabasakal CD key önerin hesap olmasın.

Notlarım bu kadardı sistemimde yukarıda Kabasakal CD key önerseniz iyi olur yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.

Merhaba, ben şimdi Steam'i bıraktığım için kabasakala başladım oradan ilk defa The Last of Us part ı almıştım hiç sorun çıkmamıştı şimdi kabasakalda 500 TL bütçem var oradan bana CD key önerisi yapar mısınız? Sistemim notlarım altta.

Sistemim:
  • Ekran kartı: RTX 4070.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • RAM: 16 GB RAM.
  • HDD veya SSD modeli: Crucial 1 TB M.2 NVMe.
  • İşletim sistemi: Windows 11.
  • Anakart: Bilmiyorum.
  • Bilgisayarımın Hz'si: 200 Hz.

Notlarım:
  1. Kabasakal sitesinden önerseniz iyi olur.
  2. CD key önerseniz iyi olur.
  3. 140 GB depolamam var.
  4. Kabasakal CD key önerin hesap olmasın.

Notlarım bu kadardı sistemimde yukarıda Kabasakal CD key önerseniz iyi olur yorumlarınızı bekliyorum iyi günler.
- Kabasakal'dan 500 TL bütçenizle uygun bir CD key almak için dikkat ettiğiniz bazı noktalar var. İşte önerilen oyunlar:

1. Cyberpunk 2077
- Fiyat: Genellikle 400-500 TL aralığında.
- Neden: Güçlü sisteminizle harika bir deneyim elde edebilirsiniz. Oyun, detaylı grafikleri ve geniş açık dünyası ile dikkat çekiyor.

2. Resident Evil Village
- Fiyat: Genellikle 300-400 TL aralığında.
- Neden: Güçlü grafikler ve sürükleyici bir hikaye sunar. Sisteminizle rahatlıkla çalışır.

3. Hogwarts Legacy
- Fiyat: Genellikle 500 TL'ye kadar çıkabilir.
- Neden: Harry Potter evreninde geçen, açık dünyalı bir RPG. Yüksek FPS ve grafikler için performansınız yeterli.

4. Dying Light 2
- Fiyat: 400-500 TL arasında.
- Neden: Hayatta kalma unsurlarıyla dolu bir aksiyon oyunudur, güçlü sisteminizle harika görseller sunar.

5. Assassin's Creed Valhalla
- Fiyat: Genelde 500 TL civarında olabilir.
- Neden: Tarihi ve aksiyon unsurlarını harmanlayan geniş bir açık dünya sunar.

• Seçtiğiniz oyunun sistem gereksinimlerini kontrol edin ve Kabasakal’dan kullanıcı yorumlarına bakarak güvenilirliğini teyit edin.
  • Ayrıca satın almadan önce verilen CD key'in region uyumuna dikkat edin, yanlış bir region seçimi ile kullanamayabilirsiniz.

İyi oyunlar!