Merhaba.

Okulda kullanmak için ve laptopumu başka yerlere gittiğimde kullanırken kullanmak için optiği iyi çalışan, kablosuz bir mouse arıyorum. Bu mouse ile çok nadir de olsa CS2, LoL gibi oyunlar da oynayacağım. Buna uygun öneriler yaparsanız sevinirim. Bütçe 500 TL ama ürün kaliteliyse fiyatı arttırabilirim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.

Okulda kullanmak için ve laptopumu başka yerlere gittiğimde kullanırken kullanmak için optiği iyi çalışan, kablosuz bir mouse arıyorum. Bu mouse ile çok nadir de olsa CS2, LoL gibi oyunlar da oynayacağım. Buna uygun öneriler yaparsanız sevinirim. Bütçe 500 TL ama ürün kaliteliyse fiyatı arttırabilirim.

Teşekkürler.
Amazon'da yeni hesap açıp SC620 bakılabilir veya HM220.

Hocam HM220 sorun çıkartır mı kısa vadede? Havit'in bazı ürünlerinde çabuk bozuluyor diye yorumları sık görmüştüm.
Marka ekipman işlerinde daha çok yeni ne olacağı belli olmaz fakat donanım olarak bütçede yeterli. Bir tek MCU bilgisi yok. Amazon'dan Aula SC580X tercih edin bozulsa bile arkanızda Amazon garantisi var.

Marka ekipman işlerinde daha çok yeni ne olacağı belli olmaz fakat donanım olarak bütçede yeterli. Bir tek MCU bilgisi yok. Amazon'dan Aula SC580X tercih edin bozulsa bile arkanızda Amazon garantisi var.
Hocam aradığım özelliklere bakınca SC580X bayağı iyi duruyor. Bataryası falan iyiymiş M220'ye göre. Bi değerlendirip haber vereceğim. Teşekkürler.

Hocam HM220 sorun çıkartır mı kısa vadede? Havit'in bazı ürünlerinde çabuk bozuluyor diye yorumları sık görmüştüm. Hawk'ın ürünüymüş.

Havit fason üretim yapıyor Hawk gibi sorun çıkarmaz.

Gövde ve hissiyat olarak SC620 bi' tık daha iyi.