500 TL'ye kadar akım korumalı priz önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MertKrp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 749
  • Etiketler Etiketler
    önerisi
APC Scheneider marka öneririm. Diğer markaların ürünlerinin içlerinin inceleme videolarına baktım.
APC siyah renkli olan prizde, akım koruma, over voltage protection özelliklerine ilaveten filtreleme de var.

3lü, 5li 10lu seçmene gerek yok. Tekli bir akım koruma prizi alıp bunun peşine örneğin 6 lı bir çoklu priz takabilirsin.

3-5 senedir kullanılıyor olması ve durduk yerde sıkıntı çıkarmaması bence pek bir özellik ifade etmiyor görüşündeyim. Ürünün işini yapıp yapmadığını sık sık elektrik kesilmesi, dalgalanması yaşayan birinin alıp kullanmış ve faydasını görmüş olması ile anlarız.
Ben de 2 tane tekli prizlerden buzdolabı ve televizyon için almıştım ve 3-4 aydır kullanıyorum.
Ben de bilgisayar odamdaki 7 li eski prizimin yerine böyle bir priz arıyorum. Birkaç sefer baktım ama fiyatları çok pahalı geldi. Çoğu standart olmuş gibi 10Amper yapıyor ama bazıları 16Amper.
Elektrik ve elektronikten gerçekten anlayan arkadaşların bizi aydınlatmasını ve yönlendirmesini rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…