theodore bagwell

Başarılı
Yer
Fox River Hapishanesi
İyi sosyaller. Odamda 1 adet priz var ona da uzatma bağlayıp öyle kullanıyorum ama uzatmamda 5 tane priz olduğu için zar zor yetiyor. Bütçem 600 700 TL.

4 - 5 metre uzunluğunda olması lazım.

Link Şunu buldum bu alınır mı?

Fason üretim bir prize benziyor.

Ama önce şunu bir kestirelim, neden akım korumalı istiyorsunuz? Belki de aradığınız şey akım korumalı priz değil yani.
Akım korumalı olmasına gerek yok hocam bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum zaten sadece bilgisayarı falan takacağım. Önüme hep akım korumalı çıktığı için öyle yazdım başlığa.

Alternatif ve kaliteli bir marka olduğu söyleniyor.

Harici olarak standart bir Viko ürünü de tercih edebilirsiniz.

Bunlara ek olarak Mutlusan ürünlerine de bakabilirsiniz, oldukca kalitelidir bütçesine göre.

Alternatif ve kaliteli bir marka olduğu söyleniyor.

Harici olarak standart bir Viko ürünü de tercih edebilirsiniz.

Bunlara ek olarak Mutlusan ürünlerine de bakabilirsiniz, oldukca kalitelidir bütçesine göre.
Hocam 4'lü almak istemiyorum çünkü şu an kullandıklarımı çıkartıp sadece bu alacağımı takacağım kablo dağınıklılığı olmaması için. 6 Priz üzeri bir şey lazım kısacası. Ve ek olarak USB portu da olursa çok iyi olur 2 tane falan. Bu fiyatlara bunlar mümkün mü?

@theodore bagwell, Mutlusan'ın böyle bir ürünü mevcut.

Daha ucuzları için araştırma yapabilirsiniz.
Yalnız dediğiniz kadar uzun bir ürün değil, belirtelim. O kadar uzunu bulmak zor maalesef.

4 - 5 metre uzunluğunda olması lazım.

Akım korumalı priz akımdan korumaz, en basit haliyle içerisinde yer alan varistör sayesinde yüksek voltajdan korur.
İlla alacaksanız da bilindik ve kaliteli markalardan almak lazım.
Kendi adıma Tomzn marka akım ve voltaj koruma rölesi aldım ve sigorta panosuna koyarak bütün evi koruyorum.