Detaylar
Kim cevapladı?Fason üretim bir prize benziyor.
Ama önce şunu bir kestirelim, neden akım korumalı istiyorsunuz? Belki de aradığınız şey akım korumalı priz değil yani.
Ama önce şunu bir kestirelim, neden akım korumalı istiyorsunuz? Belki de aradığınız şey akım korumalı priz değil yani.
theodore bagwell
Başarılı
Akım korumalı olmasına gerek yok hocam bir sorun yaşayacağımı sanmıyorum zaten sadece bilgisayarı falan takacağım. Önüme hep akım korumalı çıktığı için öyle yazdım başlığa.Fason üretim bir prize benziyor.
Alternatif ve kaliteli bir marka olduğu söyleniyor.
Harici olarak standart bir Viko ürünü de tercih edebilirsiniz.
Bunlara ek olarak Mutlusan ürünlerine de bakabilirsiniz, oldukca kalitelidir bütçesine göre.
Brennenstuhl Premium-Line, 4'lü çoklu priz (şalterli ve 1,8 m kablolu priz - topraklı prizlerin 45° açısı, Almanya'da üretilmiştir) siyah : Amazon.com.tr: Yapı Market
Brennenstuhl Premium-Line, 4'lü çoklu priz (şalterli ve 1,8 m kablolu priz - topraklı prizlerin 45° açısı, Almanya'da üretilmiştir) siyah : Amazon.com.tr: Yapı Market
amzn.eu
Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market
Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Market
amzn.eu
Bunlara ek olarak Mutlusan ürünlerine de bakabilirsiniz, oldukca kalitelidir bütçesine göre.
theodore bagwell
Başarılı
Hocam 4'lü almak istemiyorum çünkü şu an kullandıklarımı çıkartıp sadece bu alacağımı takacağım kablo dağınıklılığı olmaması için. 6 Priz üzeri bir şey lazım kısacası. Ve ek olarak USB portu da olursa çok iyi olur 2 tane falan. Bu fiyatlara bunlar mümkün mü?Alternatif ve kaliteli bir marka olduğu söyleniyor.
Brennenstuhl Premium-Line, 4'lü çoklu priz (şalterli ve 1,8 m kablolu priz - topraklı prizlerin 45° açısı, Almanya'da üretilmiştir) siyah : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
Viko Akım ve Çocuk Korumalı Topraklı 6'lı (altılı) Kablolu Grup Priz : Amazon.com.tr: Yapı Marketamzn.eu
@theodore bagwell, Mutlusan'ın böyle bir ürünü mevcut.
www.cetinkaya.com.tr
Daha ucuzları için araştırma yapabilirsiniz.
Yalnız dediğiniz kadar uzun bir ürün değil, belirtelim. O kadar uzunu bulmak zor maalesef.
Mutlusan Rı-Tech Altılı Şok.Kor. Usb Anaht. Top.Lı Grup Priz(Ç.K.)(3X1.5 1.5 Mt) | Çetinkaya
Mutlusan Rı-Tech Altılı Şok.Kor. Usb Anaht. Top.Lı Grup Priz(Ç.K.)(3X1.5 1.5 Mt) Çetinkaya'da! Hemen sipariş verin, 12 taksit ve avantajlı fiyat fırsatını yakalayın!
Yalnız dediğiniz kadar uzun bir ürün değil, belirtelim. O kadar uzunu bulmak zor maalesef.
yusufumm07
Üstün
Viko marka alın senelerdir kullanıyorum kalitelidir sorun yaratmaz.
Pikachu.34
Çalışkan
Akım korumalı priz akımdan korumaz, en basit haliyle içerisinde yer alan varistör sayesinde yüksek voltajdan korur.
İlla alacaksanız da bilindik ve kaliteli markalardan almak lazım.
Kendi adıma Tomzn marka akım ve voltaj koruma rölesi aldım ve sigorta panosuna koyarak bütün evi koruyorum.
İlla alacaksanız da bilindik ve kaliteli markalardan almak lazım.
Kendi adıma Tomzn marka akım ve voltaj koruma rölesi aldım ve sigorta panosuna koyarak bütün evi koruyorum.
theodore bagwell
Başarılı
Viko marka alın senelerdir kullanıyorum kalitelidir sorun yaratmaz.
VİKO Multi-let Altılı Anahtarlı Topraklı Grup Priz 3mt - Fiyatı, Yorumları
Multi-let Altılı Anahtarlı Topraklı Grup Priz 3mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Şunu alacağım hocam.
yusufumm07
Üstün
Bende beyaz rengini kullanıyorum alabilirsin.![]()
VİKO Multi-let Altılı Anahtarlı Topraklı Grup Priz 3mt - Fiyatı, Yorumları
Multi-let Altılı Anahtarlı Topraklı Grup Priz 3mt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Şunu alacağım hocam.
Yeni konular
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
-
-
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-