Merhaba. Samsung'un DeX'ini kullanmak istiyorum monitörümde. En azından 2 USB girişi, Tip-C güç girişi ve HDMI çıkışı olan bir adaptöre ihtiyacım var. Kendim baktığımda çok fazla marka olduğunu gördüğümden direkt birini almak istemedim. O yüzden size sormak istiyorum. DeX kullanmak için hangi adaptörü tercih edeyim? Tercihen Türkiye'de bilindik kanallardan almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Gönderdiğim ürünle aynı, genelde marka basma, fason üretim oluyorlar ama çok iş görüyorlar. Bende de HDMI olmayan versiyonu var, çok memnunum. Daha ucuz benim linkte, tercih edilebilir ürün.
Gönderdiğim ürünle aynı, genelde marka basma, fason üretim oluyorlar ama çok iş görüyorlar. Bende de HDMI olmayan versiyonu var, çok memnunum. Daha ucuz benim linkte, tercih edilebilir ürün.
Ben normalde 3D baskı dock ile kullanıyordum öyle olunca da çok bir önemi kalmıyordu. Zaten 500 TL'ye HDMI ve birçok artıyla geliyordu. Özellikle ROG Ally'lerde olan SD kart girişi sorunu için güzel bir çözümdü. Çok da dandik değildi en azından USB portlarında göçme veya hareket falan yoktu.