Makaleler
4
Merhaba. Samsung'un DeX'ini kullanmak istiyorum monitörümde. En azından 2 USB girişi, Tip-C güç girişi ve HDMI çıkışı olan bir adaptöre ihtiyacım var. Kendim baktığımda çok fazla marka olduğunu gördüğümden direkt birini almak istemedim. O yüzden size sormak istiyorum. DeX kullanmak için hangi adaptörü tercih edeyim? Tercihen Türkiye'de bilindik kanallardan almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Türkiye'den isteğinize yönelik bir ürün pek fazla bulamadım. Anker'in bir ürünü var ancak onda da sadece bir adet HDMI, USB ve PD var.
Eğer her şeye rağmen Temu'dan almayı düşünürseniz şu ürüne bakmanız iyi olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temu'dan gelmesi 1 ay. Wi-Fi adaptörü kadar beklemek istemiyorum. (Hala kullanıyorum çok memnunum.)
Aslında Temu, Aliexpress'e nazaran sipariş deneyimlerime göre daha hızlı çalışıyor gibi. Rekorum 7-8 gündü. Aliexpress de de aynı şekilde ama orada geç gelen siparişler elbette daha fazla. Yine de günü birlik gelmesi daha iyi bir şey tabii.

Merhaba. Dediğiniz ürünü TEMU'dan aldım. Amazon'dan söylesem de sonraki aya falan geliyor beğendiğim ürünler. Bakalım nasıl çıkacak? DeX'de çalışmasa bile kasaya takarım. Teşekkürler.

Ekleme: Elime ulaştı. Biraz kullandım, bayağı beğendim. DeX gerçekten de güzel bir özellikmiş. @pesimist34 teşekkürler önerin için.

Son düzenleme: