Bütçe
500 TL
Kime göre gereksiz neye göre gereksiz? Her beğenmeyene veya hoşuna gitmeyen mesaja böyle gerileceksen işin zor. Klasse'ye gelecek olursak classic modelini kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu olacak hala ilk günkü gibi sertleşme durumu olmadı yağ gibi akıyor hala.

Klasse Pro, klasse classic yüzeyi aynı bile değil. Neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz ki. İstersen kaynak olarak 2 3 yorum atarım bu sert yüzey konusunda. :ima:

Klasse Pro, klasse classic yüzeyi aynı bile değil. Neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz ki. İstersen kaynak olarak 2 3 yorum atarım bu sert yüzey konusunda. :ima:
O zaman "Klasse Pro modelinin yüzeyi sertleşiyor" dersin genelleme yaparak konuşuyorsun daha ne diyeyim. Attığın emojilerden dolayı seni pek ciddiye alamadım kusura bakma konuyu kapatalım kirlenmesin boş yere uyarıyı yedik zaten şimdiden.

O zaman "Klasse Pro modelinin yüzeyi sertleşiyor" dersin genelleme yaparak konuşuyorsun daha ne diyeyim. Attığın emojilerden dolayı seni pek ciddiye alamadım kusura bakma konuyu kapatalım kirlenmesin boş yere uyarıyı yedik zaten şimdiden.

Ben gerekli kaynakları attım ve konuyu kapatıyorum. Zaten herkes her şeyi görüyor. İyi Sosyaller

Bir diğer klasse Pro şikayeti.