Kime göre gereksiz neye göre gereksiz? Her beğenmeyene veya hoşuna gitmeyen mesaja böyle gerileceksen işin zor. Klasse'ye gelecek olursak classic modelini kullanıyorum yaklaşık 1 yıl oldu olacak hala ilk günkü gibi sertleşme durumu olmadı yağ gibi akıyor hala.
Klasse Pro, klasse classic yüzeyi aynı bile değil. Neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz ki. İstersen kaynak olarak 2 3 yorum atarım bu sert yüzey konusunda.
Klasse Pro, klasse classic yüzeyi aynı bile değil. Neyi savunduğunuzu bilmiyorsunuz ki. İstersen kaynak olarak 2 3 yorum atarım bu sert yüzey konusunda.
O zaman "Klasse Pro modelinin yüzeyi sertleşiyor" dersin genelleme yaparak konuşuyorsun daha ne diyeyim. Attığın emojilerden dolayı seni pek ciddiye alamadım kusura bakma konuyu kapatalım kirlenmesin boş yere uyarıyı yedik zaten şimdiden.
O zaman "Klasse Pro modelinin yüzeyi sertleşiyor" dersin genelleme yaparak konuşuyorsun daha ne diyeyim. Attığın emojilerden dolayı seni pek ciddiye alamadım kusura bakma konuyu kapatalım kirlenmesin boş yere uyarıyı yedik zaten şimdiden.
1 yıldır Klasse Pro kullanıyordum. Sonra mouseu kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouseun kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse padin yenisini sipariş ettim. Yeni mouse padde de aynı sorun var, 3-5 gün mouse kullandıktan sonra kullandığım yer sertleşiyor, mouseu kaydırırken orada bir tepe var mış oraya takılıyormuş gibi bir hissiyat veriyor. Mouseum VXE R1 Pro Max. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
1 yıldır Klasse Pro kullanıyordum. Sonra fareyi kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden farenin kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse Pad'in yenisini sipariş ettim. Yeni mouse Pad'de de aynı...
www.technopat.net
Ben gerekli kaynakları attım ve konuyu kapatıyorum. Zaten herkes her şeyi görüyor. İyi Sosyaller
1 yıldır klasse pro kullanıyordum. Sonra mouse'u kullandığım yerin sertleştiğini ve bu yüzden mouse'un kayması için daha fazla güç kullanmam gerektiğini fark ettim. Orayı sildim biraz düzeldi ama 3-5 gün sonra yine aynısı oldu. Aynı mouse pad'in yenisini sipariş ettim. Yeni mouse pad'de de aynı...